tiistai 2. heinäkuuta 2019

Mökkikirja saatu päätökseen!

Kauniina kohti kesää! Mökkikirjaani sain tehtyä vielä muutaman sivun...



Villiä voimaa ja aistit auki luontoon...mutta mitä ihmettä?! Sivut alkavat käydä vähiin....


Niinpä viimeiselle sivulle oli pakko laittaa: PONTEVASTI UUTTA KOHTI!
Uusi Mökkikirja on hakusessa, ja pari sivua on jo etukäteen askarreltukin siihen. Kas, vielä kun löydän sopivan albumin tähän tarkoitukseen, niin avot!


 Oli kyllä ihana tunne avata ihan ensimmäinen Mökkikirjani. Olisiko se aloitettu vuonna 2015?! En muista tarkkaan. Ihailin ja katselin kuvia, värejä, tekstejä....silittelin sileää liimattua pintaa. Ihana harrastus kyllä tuo. Sellaista hiljaista puuhaa. Usein teen sitä aamupäivisin aamukahvin ääressä. Tai iltapäivisin. Mökin pirttipöydän äärellä.

Suosittelen lämpimästi kaikille, ketkä tuntevat kutsumusta tämänkaltaiseen askarteluun!

2 kommenttia:

  1. mökkikirjasi tosi mielenkiintoinen. nuorempana harrastin myös itse erilaisten leikekollaasien tekemistä. rakkaimmat muistoni liittyvät varmaan aikoinaan hesarista leikkaamiini Henrik Tikkasen lyijykynäpiirroksista tekemiini isoihin kollaaseihin. pidin niitä huoneeni seinällä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi, mukava kuulla! Tämä on ihan kiva harrastus. Välillä huvittaa enemmän askarrella, toisinaan ei ollenkaan. Siellä se aina odottaa kun inspiraatio iskee. Ja on vanhoilla lehdillä jotain käyttöä, ennenkuin heitän keräykseen!

      Poista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)