sunnuntai 3. marraskuuta 2019

Viikon 45 krapu.

Uuden kodin etsintää...

Yksi on kiikarissa ja...

...on tärkeää että pesuhuoneen ovi on lähellä ulko- ovea. Märkä koira on kätevä viedä likaisena suoraan pesulle eikä sotketa koko kotia. Nyt olen koiraton, mutta uuden kodin myötä löytyy koiralle koti.

Mahtaako elämäni muuttua kovasti uuden kodin myötä? Talous ainakin tulee asuntolainan myötä tiukemmalle. Tällä hetkellä olen velaton ja oloni on huoleton. Toisaalta taas onneton.

Kodissa on yksi ylimääräinen huone, jos joku vaikka tulisi yökylään. Ei kuitenkaan tule, kun ei mulla ole kavereita. Joskus oli, niin hän nukkui olohuoneen sohvalla. Sekin kyllä käy.

Onko koti sittenkin liian pieni? Kuinka paljon ihminen tarvitsee tilaa?

***

Viikon 45 krapu olisi tarkoitus sisältää seuraavat kolme sanaa: märkä, muuttua, yökylä

Muita krapuja voit lukea täältä:  Krapuja

 

8 kommenttia:

  1. Aika vähän sitä tarvitsee tilaa ja tavaroita, olen huomannut.

    Koiran kyllä tarvitsee ja sen kuraiselle turkille käytännöllisen pesupaikan.

    Veloista en tiedä mitään, ei ole koskaan ollut. Aina elänyt vuokralla, kädestä suuhun, se on sopinut minulle.

    VastaaPoista
  2. Kaikkeen tottuu. Meillä on paljon tilaa ja kun ikää tulee, tuntuu, että siivoamista on aivan liikaa. Toisaalta taas molemmilla on omat tilansa, eikä tarvitse puolison naamaa katsella vaikka kotona ollaan molemmat.

    VastaaPoista
  3. Muutto edessä, meillä takana. Koiriakaan ei enää ole.
    Huvitti tuo pohdiskelu,niin tuttu asia. Kuraiset tassut ja massut tarvitsevat tosiaan kylppärin ulko-oven lähelle.
    Meillä tila melkein puolittui, mutta sovitaan hyvin kissojen kanssa. Tavaraa vähemmän, siivoamistakin.

    VastaaPoista
  4. Voih, huone on mutta ei ketään, joka tulisi yökylään. Surku. Ei ihminen kovin paljon tilaa tarvitse. Meilläkin vähän liikaa, paria huonetta tuskin käytetään.

    VastaaPoista
  5. Ihminen on melko sopeutuvainen, jos vain halua on. Paljon vähemmällä tulee yleensä toimeen, mitä osaa ajatellakaan. Oma kotini on pieni, ei ole vierashuonetta, eikä vieraspedille edes paikkaa.
    Ainus miinus on, että huomaan joskus kaipaavani ihan julmetusti "oma aikaa", siis olla päivä tai kaksi aivan yksin.
    Kivasti pohdiskeleva krapu.

    VastaaPoista
  6. Satunnaiset yövieraat nukkuvat pumpattavalla ilmapatjalla olohuoneen lattialla. Satunaiset koiravieraat saavat nukkua sohvalla :)

    VastaaPoista
  7. Koti on (ainakin minulle) sellainen turvasatama, että kyllä sen haluaa olevan viihtyisä ja mieluisa. Varmasti sinunkin uusi koti muotoutuu sinulle sopivaksi, tietenkin vie hetken tottua uuteen. Minä pidän tilasta! Jos ei olisi mitään rajoitteita, asuisin mielelläni jossain linnoituksessa. Mitä enemmän huoneita ja virikkeitä, sen parempi :D

    VastaaPoista
  8. Muutto meneillään: oma koti kaupungissa turhan iso koti kun Poika muutti pois lähes 10 vuotta sitten - ei vaan olla saatu aikaiseksi lähteä pois.
    Näin ei tilaisuutta olisi haluttu, mutta näin elämä menee; anoppi nukkui pois ja häneltä jäi pieni punainen tupa josta tulee meille maalta uusi koti. Kaiken kaikkiaan n. 130 neliön tavarat pitää karsia ja loput saada mahtumaan n. 50 neliöön. Varsinaista konmaritusta ollut viimeiset puoli vuotta :D Ehkä loppu jo kohta alkaa häämöttää. Ehkä.
    Sen koiran minäkin haluaisin. Mutta iso koira ei mahdu sisälle. Ulkona olisi tilaa. Mutta kun haluaisin sen välillä kainaloonkin, en vain ulkokoiraksi. Vaikea dilemma.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)