perjantai 22. toukokuuta 2020

Pee niinkuin poplari

Nyt on otettu haaste vastaan! 

Löysin Caravaanin blogista kivan haasteen, jonka toteutan tässä. Osallistu sinäkin! haaste


Tehtävänä on käyttää oman sukunimen ensimmäistä kirjainta (minulla se on P) ja vastata tiettyjen otsikkosanojen alle sanalla joka nousee mieleen.

VAATE: POPLARI. Minusta tämä on niin hauska sana, vaikka en tiedä tarkkaan mikä poplari edes on! Muistan, miten äitini käytti tätä sanaa; poplari päällä tai jotain muuta. Pitääpä googlettaa...Poplari on sama kuin popliinitakki.
JUOMA: PUNKKU. Minusta tunkkainen juoma josta tulee helposti päänsärky. Joskus nuoruudessani join punkkua paljonkin, oli bileitä, juhlia ja kaikkea sellaista. Nykyään en osta punkkua juuri koskaan. Talvijuoma.
PAIKKA: PORI. Olek sää porist vai pärekorist? Porin suunnalla on tullut oleskeltua ja kaupunkihan on kuulu Porin Jazzeista, Kirjurinluodosta sekä lukemattomista yhdensuuntaisista teistä, joissa autoilijoilla riittää pohdittavaa. 
RUOKA: PALVIKYLKI. Vain tosimiehet syövät palvikylkeä. Niin teki Vaari, niin teki Isä ja niin tekee Maljojen Ritari. Tämä ihana herkullinen ja rasvainen lihanpala sopii hyvin vaikkapa leivän päälle. Minä en sitä saa syötyä, eikä minun tarvitsekkaan.
ELÄIN: PIISAMI. Minulla oli lapsena pehmopiisami, joka oli ihana ruskearaidallinen pallero jotain aina pidin kainalossani. Lapsuudenkotini lähellä oli suuri avo- oja jossa piisamin saattoi joskus nähdä. Isän kanssa katsottiin lähijoesta katiskat ja sielläkin piisami ui. Traumaattisinta oli, kun tein oman katiskan ja kun sitä ekaa kertaa nostin....siellä oli kuollut piisami.
TYTÖN NIMI: PAULA. Paulan lauluja on tullut kuunneltua enemmän ja vähemmän. Minusta hän oikea ikoni mutta serkkuni ei voi sietää koko Paulaa. Paheeni oli joskus kuunnella Tomppaa, jota monikaan ystäväni ei voinut ymmärtää. Paula on minusta hieno nimi. 
POJAN NIMI: PEKKA. Pekka on perinteinen nimi. Edesmenneen ystäväni nimi. 
AMMATTI: POLIISI. Tämä on kyllä sellainen ammattiryhmä että olisi kiva saada jokin stereotypia tietoon, kuka ylipäätään haluaa poliisiksi?
KUVAUS HENKILÖSTÄ: PIKKUMAINEN. Vaikeasti tulkittava hiustenhalkoja jolla on vittumaisia piirteitä.

Google sanoo näin:

  1. vähäpätöisyyksiin ärsyttävästi takertuva tai malttinsa pienistä asioista menettävä.
Voisin vaikka vannoa että minussa on välillä pikkumaisia piirteitä. JOS se siis tarkoittaa pienistä asioista malttinsa menettävää. Joka tapauksessa...ei jatkoon.
 
JOKA KODISSA: PENKKI. Ison pirttipöydän penkillä oli hyvä istua. Jos istuit liian reunaan, keikahdin kumoon. Jos penkin käänsi väärinpäin, sillä oli hyvä ratsastaa. Ystäväni ehdotti penkkiä uuteen kotiini eteiseen jotta hänen olisi helpompi istahtaa ja laittaa kengät jalkaan. Paljonko nostat penkistä? No en paljon mitään.

Jos kirjaimilla kikkailu innostaa, niin tämän voi vapaasti napata itselleen. Tartu hetkeen! Mukavaa loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)