lauantai 2. tammikuuta 2021

10 vuotta blogikirjoittelua!

Huomasin tässä aamun postausta tehdessäni että nyt on tullut 10 vuotta täyteen tätä blogia. Mihin tämä aika on rientänyt?

Aluksi halusin kirjoitella sinkkuelämästäni ja sen tapahtumista ja samalla tämä oli eräs purkukanava suruun ja tunteisiin. Kuitenkin tarot- ja muut kortit ovat kulkeneet rinnalla...

Yhdessä vaiheessa kaikki haasteet olivat in. Halusin osallistua haasteisiin ja erityisesti värikollaasihaaste on jäänyt mieleeni. Sitten se vain jäi. Krapu- kirjoittelu on ollut viime aikoina hauskaa. Joskus olen vain postannut askartelemiani kollaaseja. Kertonut mökkielämästä. Jakanut pari ruokareseptiä ja esitellyt kirpputoriostoksiani. 

Kuinka monta aamukahvia olenkaan juonut, katsonut kortteja, postannut ne tänne. Kuinka monta kertaa olenkaan jahnannut samoja asioita, kirjoittanut ahdistuksesta, surusta, ilosta. Tämä on ollut toisaalta oikea tunnepäiväkirja. Välillä taas ei ole ollut mitään sanottavaa, paitsi kortit.

Kosminen yksinäisyys on edelleen läsnä. Itseasiassa melko vahvasti vielä ja tuntuu siltä että se voimistuu nimeomaan jouluna.

Silti mieli on iloinen ja toiveikas. Mitä kaikkea uusi vuosi tuokaan tullessaan?! 

Elä tätä hetkeä ja nauti!



3 kommenttia:

  1. Onnittelut kymmenvuotiaalle! Pitkään olet blogia pitänyt kuten minäkin, joten tarpeen nämä blogit ovat meille!

    Entistä parempaa uutta vuotta <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sitä samaa sinulle! :-) Kyllä - näillä on tarkoitus :-D

      Poista
  2. Onneksi olkaan! Ja oikein hyvää alkanutta vuotta. 10 vuotta tuli itselläkin mittariin syksyllä, mutta postailen niin harvoin ettei niitä kannata juuri mainita. Viime vuonna olin tosi ahkera eli tein kokonaista 7 postausta tai kirjoitelmaa kuvien kera:)

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)