sunnuntai 10. lokakuuta 2021

7 kortin kuvio - kosminen yksinäisyys

 Olen rukoillut voimaa yksisarvisilta. Tällä hetkellä ahdistuksen määrä on potenssiin 10 ja aion katsoa itselleni 7 kortin kuvion. Tarvitsen voimaa. Rauhaa. Lepoa. Uusi aamu, uusi armo.

1. Menneisyys - Aurinko

"Erittäin suuri luova energia, tietoisuus, luovuus, kumppanuus, lämpö, nykyhetkessä eläminen, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys."

Aurinko symboloi elämän energiaa, lämpöä, luovuutta, ystävyyttä ja yhteistyöhalua. Aurinko on inspiraation lähde ja se avaa mahdollisuuden kokea sisimmässä piilevät rajattomat voimavarat. Tämä kortti kuvastaa kykyä ilmaista sisäistä olemustasi täydellisesti ja luovasti. Aurinko ilmentää sisimmästä pulppuavaa perusvoimaa sekä tasapainoisia ja onnellisia ihmissuhteita. Kaikenlainen yhteistyö on tämän kortin erityissuojeluksessa!
 
Toiveittesi täyttäminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa."

"Kortissa on kaksi lasta, joilla on perhosen siivet; tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena. Kaikki energia voidaan käyttää nyt  yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.

Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kantavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka hetki ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.

Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.

2. Nykyisyys - Maljojen Ritari


Ritari kuvastaa usein nuorta miestä (yleensä 18-30 v.) Hyökkäävä taipumus löytää omat voimavaransa ja käyttää hyväkseen juuri oman elementtinsä apukeinoja. On runollinen ja romanttinen. Hän voi opettaa rakkaudesta paljonkin, muttei pysty niinkään sitoutumaan, koska ei ole siihen vielä aivan kypsä."

-veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet- 

Maljojen Ritarilla on siivet, joilla hän kohoaa korkealle valkoisen vahvan hevosensa selässä. Hänellä on vihreä haarniska ja hänen ojennetussa oikeassa kädessään on malja, jossa on rapu. Astrologisesti rapu viittaa perhesuhteisiin. Rapu on veden merkki. Tässä kohtaa perhe täytyy kuitenkin laajentaa käsittämään mitkä tahansa merkittävät ihmissuhteet, erityisesti sellaiset, jotka ovat henkisesti tärkeitä tai jotka liittyvät hengellisiin yhteisöihin. 

Suhteet sydäntäsi lähellä oleviin ihmisiin ovat nyt tärkeällä sijalla matkatessasi kohti todellista menestystä ja täyttymystä.  

Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.

Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?

Etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.

3. Tulevaisuus - Maljojen 9. Onnellisuus
 

-siunaus, onni, sopusointu, syvä ilo,hiljainen tyytyväisyys, syvä rakkaus-
 
Kortti edustaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia; se on ilon, tyytyväisyyden ja onnellisuuden symboli. Tämä kortti kuvataa ylitsevuotavaa rakkautaa sekä lujaa ja tervettä itseluottamusta. Myönteinen mieliala ja asenne luovat hyvää pohjaa myös tulevaisuudelle. Kortti edustaa luovaa mielikuvituksen käyttöä sekä kykyä toteuttaa toiveet.    

 
"Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa. Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta! Kortti ilmentää iloa, avoimuutta ja jakamista, jotka kumpuavat ylitsevuotavasta rakkaudesta; rakkautenne säteily vetää myös muita ihmisiä puoleensa, jos he vain ovat sille avoimia. Kortin ilmentämä onni ei rajoitu yhteen ihmiseen. Haluat jakaa myös muiden kanssa sen, mitä olet kokenut Hänen kanssaan. Säteilystäsi voivat nauttia kaikki, jotka ovat sille avoimia; he vain vahvistavat ja syventävät onneasi."

Mitä enemmän ilmennät ja jaat iloa, sitä enemmän iloa virtaa sinulle takaisin rikastuttaen elämääsi.

4. MITÄ TEHDÄ? - Lanttien 4. Voima

  

-periaatteet, rakenteet, turvallisuus, voima, omavaraisuus, luotettavuus, luonteenlujuus, jäykkyys-

Lanttien neljä symboloi tarvetta olla itsenäinen ja pitää asiat omissa käsissä. Kortti muistuttaa elämään liittyvistä rajoituksista ja rajojen tarpeesta, mutta kehottaa myös hellittämään niistä aina kun se on mahdollista. Kortti kuvaa hyvää taloudellista harkintakykyä ja taitoa asettaa järkeviä tavoitteita. Kortti kuvastaa niin ikään sisäistä voimaa ja tietoisuutta.

Pysähdy ja mietiskele; tunnustele omaa energiaasi. Pidä huolta siitä, ettet noudata sokeasti ulkopuolelta tulevia sääntöjä ja neuvoja. Jos teet niin, saatat luopua omasta arvostelukyvystäsi ja tukahduttaa omat tunteesi ja sivuuttaa inhimilliset näkökohdat. Opettele antamaan ja vastaanottamaan luonnollisesti ja tunnistamaan omat rajasi. Ole oikealla tavalla ylpeä siitä, mitä olet saavuttanut.

Tällä kortilla on kaksitahoinen merkitys. Vain sinä itse voit tietää, onko elämäsi kuin tiukasti suljettu linnake, vai tarvitsetko päinvastoin lisää vakautta ja sääntöjä.

Miten suhtaudut erilaisiin rajoituksiin ja moraalisääntöihin? Oletko liian tottelevainen tai liian vastuuton?

Tiedostan omat rajani ja pidän niistä huolta!

5. ULKOPUOLELTA TULEVA AUTTAVA TAI HÄIRITSEVÄ ENERGIA - TAITO

- vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima-

Tämä kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämisen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.

 "Nauti kaikin tavoin itsestäsi, energiastasi ja taidoistasi ja anna niiden ilmetä luovuutena. Sinun ei tarvitse enää taistella eikä tuntea tuskaa."

6. Suurimmat toiveet tai pelot - Miekkojen 4. Aselepo

”Tyyneys, oman keskuksen löytäminen, selkeys, hengellinen puhdistautuminen, yhdentyminen, laajeneminen.”
 
Huolet on voitettu. Iloa, laajentumista. Tämä kortti kuvaa uuden toivon ja sisäisen eheyden mahdollisuutta. Se heijastaa selkeyttä ja harkintaa, joiden avulla tilanteiden todellinen olemus voi paljastua. Kortti edustaa pysähtymistä, rentoutumista ja meditaatiota. Se symboloi myös yksinäisyyteen vetäytymistä, puhdistumista ja selkeyden saavuttamista. Kortti on parantamisen ja parantumisen kortti, joka antaa mahdollisuuden toipua menneisyyden koettelemuksista. Kortti kehottaa tilanteen seuraamiseen levollisena mutta valppaana. Kortti sisältää kuitenkin myös varoituksen. Aselepo ei tarkoita rauhaa. Pinnalta katsoen kaikki saattaa näyttää rauhalliselta, mutta tuota rauhaa kenties pidetään yllä vain tukahduttamalla tunteita ja hetken mielijohteita. Tutki tarkoin sitä mahdollisuutta, että häiriötekijät ovatkin jo olemassa ja vain hädin tuskin piilossa juuri tällä hetkellä. Tiedostamalla ne ajoissa voit viedä niiltä niiden hajottavan voiman.
Järjestä itsellesi aikaa olla yksin. Rentoudu, hiljenny ja anna itsellesi mahdollisuus nähdä asiat uudella tavalla. Anna kehosi ja mielesi levätä ja kerää uusia voimia.
NYT ON AIKA HELLITTÄÄ HETKEKSI. PYSÄHDY JA ANNA ASIOIDEN MENNÄ OMALLA PAINOLLAAN.

ANNAN PARANTAVAN ENERGIAN VAIKUTTAA ITSESSÄNI.
Tarkastele ympäristöäsi ja järjestä asiasi niin, että ne tukevat tyyneyttäsi ja omassa keskuksessasi pysymistä.

Minulla on rauha itseni kanssa. 
 
7. TULOS tai SEURAUS - Miekkojen 10. Tuho

 

"mielipuolisuuden pelko, särkynyt sydän, kasaantuneen vihan synnyttämän tuhoavan energian pelko, negatiivinen ajattelu"

Tämä kortti symboloi jatkuvan negatiivisen ajattelun synnyttävää tuhoavaa voimaa. Kortti kuvaa mielipuolisuutta, ihmisen hämmentyneiden ajatusten sekasortoa. Viimeisetkin elämänilon rippeet sekä rakkaus itseäsi ja muita kohtaan kuin myös itse olemassaolo ovat vaarassa joutua tämän negatiivisuuden uhreiksi. Kielteisyys hajottaa ja tuohoaa sielun pyrkimyksen kohti tasapainoa ja harmoniaa.

Tilanne on uhka myös ulkoisille puitteillesi. Siitä saattaa aiheutua rahallisia tappioita tai omaisuuden menetystä.

Takana on takaisku ja pettymys. Mahdollisesti jonkun toisen ihmisen aiheuttama. Itse kuitenkin otat asian liiankin syvälle itseesi ja näin tilanne satuttaa enemmän kuin todellisuudessa olisi tarvetta. Pahin on ohi. Päästä irti tilanteesta täysin niin pääset jälleen jaloillesi ja huomaat auringon nousevan uudelleen. Voi merkitä suhteen päättymistä tai jotain muuta henkisesti ja fyysisestikin rankkaa kokemusta.

Anna tuloksettomien toimintatapojesi ja harhakuvitelmiesi tuhoutua. Totuus vapauttaa ja johtaa sinut sen luo, mitä todella tarvitset. 

Ensimmäinen askel on, että tiedostat mielenvikaisuuden ja tuhon pelkosi. Seuraava askel on, että ymmärrät sen negatiivisen energian, joka piilee pelkosi takana. Jos haluat, voit voittaa tuon pelon tiedostamalla sen.

Mitä pelkäät eniten? Millaiselta elämäsi täydellinen tuhoutuminen näyttäisi?

Houkuttelen elämääni myönteisiä asioita ja ihmisiä. Toivotan ne täydestä sydämestäni tervetulleeksi.
 
***  
Jäljelle jää vain totuus. 

 Ilmassa on luopumista. Se saa minut voimaan pahoin. Se tuo mieleeni kaikki vanhat haavat mitkä ovat jotenkuten jo parantuneet. Kävelin ulkona ja kuvasin kaikkea hetken mielijohteesta. Halusin nähdä jotakin kaunista syysilmassa.
Halasin mäntyä. Rukoilin voimaa. Itketti ja ahdisti samaan aikaan. Keksin että kirjoitan tänne postauksen. Kuvasin lisää. Miten elämäni onkaan muuttunut? Miten mikään ei tunnu enää kivalta? Kaikki on murheen murtamaa. Mieleni. Oloni. 
Minua surettaa se kaikki mitä minulla ei enää ole. Kotitaloni on tyhjillään. Jääkaappi on sulatettuna, kylmät seinät huutavat hiljaisuuttaan. Isoäiti on muuttanut muualle, kun ei pärjää enää yksin. Se sattuu. Miten paljon elämää siellä joskus olikaan? Siellä sattui ja tapahtui, se oli turvapaikka minulle nuorena aikuisena, siellä latasin akkuja. Sinne oli ihana mennä koirani Vilin kanssa. Vili tervehti aina mummoa ensimmäisenä. Siellä on tilaa hengittää. Syksyisin voi seurata muuttolintuja. Nyt siellä on pimeys. Yhtä suuri pimeys kuin minulla on sisälläni.
Miten kaikki kävi näin nopeasti? Miksi en tehnyt joitakin asioita toisin? Rakastan syksyä ja tätä väriloistoa joka kestää vielä hetken.

7 kortin kuvio oli taas todellinen. Ymmärrän niin monta kohtaa. Luovuus, ilo, päästä ne elämään! Sitä saat mitä ajattelet! Mahtavaa! 
Tuuli lohduta minua, tuuli hyväile minua!
Kortit kertoivat taas niin paljon.
Voi hyvin.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)