sunnuntai 31. lokakuuta 2021

V

 V

Muistatteko V- nimisen sarjan? Katsoin sitä lapsena? Oli jotain ihme avaruustouhua tms. Noh, tämä postaus on Elämäni Aakkoset- sarjaa ja kirjaimena on V. En kuitenkaan kirjoita tuosta sarjasta vaan tarkoitus on kirjoittaa V:llä alkavasta tärkeästä elämäni asiasta. Se on VESI.

Vesi on ollut olennainen elementti lapsuuteni kesissä. Mitäpä tekemistä maalla muutakaan olisi kuin uida merivedessä. Uin joka päivä. Kävin uimakoulua. Vesi on ihana elementti. Jos uimaan ei jostain syystä päässyt, laitoin kotipihallani vettä saaviin ja polskuttelin siellä. Myös saunassa minulla oli oma vanna. Ja puhallettava uima- allaskin oli. Niin ja jos näistä kumpikaan ei natsannut, laitoin nurmikon kastelijan päälle ja juoksentelin sen yli. Vettä sekin oli. 

Kaipaan vettä lähelleni ja joskus kun oikein ahdistaa tai ketuttaa lähden katsomaan merta. Merta siksi, kun se on lähempänä kuin järvi. Voi sitä tunnetta! Pitääkin käydä tänään taas katsomassa merta ja ottaa ehkä muutama valokuvakin. 

Taas kaipaan mökkiä. Siellä oli vettä, siellä oli järvi. Voi sitä tunnetta kun liukuu vedenpintaa myöden uimaan. Vesi on tyyntä ja pehmeää, ehkä ilta- aurinko paistaa. Silloin minusta kuoriutuu oikea Maljojen Kuningatar joka lipuu tyynellä järvellä. Bravuurini oli aina lipua ilta- aurinkoa kohti. Jos se ei rentouta, ei sitten mikään.



 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)