perjantai 1. lokakuuta 2021

Lokakuun teemakortti/ Vuositarot 2021

 Huomenta! 

Lokakuun teemakortiksi nousee

MIEKKOJEN 5. TAPPIO

 

-tuskallisten kokemusten pelko, tappio, menetetty tasapaino, himmentynyt tietoisuus, paikoilleen jähmettyminen, mielen hallinta-

Tämän kortin nostaminen merkitsee sitä, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijasta todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että en enää hallitse asioita, muista että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa. Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut. Kortti symboloi taistelemista, antautumista tai jonkinlaista tappiota. Kortti viittaa enemmänkin mielen laatuun kuin itse tapahtumaan. Kortti edustaa pikemminkin suhtautumista tapahtuneeseen, ei sitä, onko kyse voitosta tai tappiosta. Todellinen voittaja on se, joka kykenee nousemaan tämän kaksijakoisuuden yläpuolelle.

Joka päivä olet voittaja ja myös häviäjä. Opettele suhtautumaan asioihin ja tilanteisiin niin, ette perusteettomasti aliarvioi itseäsi tai sorru itsesyytöksiin. Ja vaikka kokisit itsesi joskus petetyksi, muista ettei sinun tarvitse itseäsi nöyryytetyksi. Jokainen kokemus on tärkeä. Iloitse voittajan kanssa hänen voitostaan ja kun itse voitat, vältä muuttumasta ylimieliseksi. Ylpeys kääntyy aina itseään vastaan, myös itsesyytökset.  

Jos annat pelolle vähänkin periksi, se saa sinusta voiton. Vaikka kokisit itsesi heikoksi juuri nyt, sinusta löytyy yllättävän paljon voimaa.

Tutki, mistä pelkosi juontavat juurensa. Kun hyväksyt pelkosi, voit muuttaa ne voimaksi ja vahvuudeksi.
 
Pystyn näkemään tappiossa voiton ja ongelmissa mahdollisuuden kasvuun.

 
***

Lempeää Lokakuuta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)