tiistai 15. maaliskuuta 2022

Kolme korttia kohtaloksi

 Tänään oli pitkästä aikaa olo, että nostan kolme korttia tähän elämäntilanteeseen.

MIEKKOJEN ÄSSÄ


"älyllinen selkeys,omaperäinen ajattelu, loistava ajatuksen voima, jumalainen innoitus."

Vihreän miekan terään on kaiverrettu kreikan kielen selkeyttä tarkoittava sana. Kortti symboloi luovaa energiaa, jonka älyllinen selkeys on synnyttänyt. Se, mikä on luotu selkeyden olotilassa, myös säilyttää tämän selkeyden ja levittää sitä uudelleen. 

Tämänhetkinen selkeytesi luo oivalliset olosuhteet sille, mitä teet. Kykenet myöntämään tosiasiat ja kutsumaan asioita niiden oikeilla nimillä. Nämä asiat saattavat olla sellaisia, jotka muut mieluummin lakaisisivat maton alle. Tähän liittyy sinun puoleltasi suuri vastuu. Varmistu, ettet koskaan ilmaise sydämettömästi syvää ymmärrystäsi asioista. Mutta silloin kun olet täydellisesti yhteydessä Rakkauteen, käytä miekkaasi itseäsi tai muita säästelemättä.

Mikä tukee ja mikä häiritsee selkeyttäsi?   

Mietiskele seuraavaa: "Puhumallasi totuudella ei ole menneisyyttä eikä tulevaisuutta. Se on tässä ja nyt ja muuta ei tarvita."

"Luotan omiin selkeisiin havaintoihini." 

SAUVOJEN KUNINGATAR



- itsetuntemus, sisäinen rauha, viisaat neuvot, kypsyys, myötätunto, muutos-

"Tarina kertoo että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteestaan täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskean ja leijonansa leopardin. Leopardin mustat läikät ovat menneisyydessä vallinneesta pimeydestä." 
  "On usein hyvin intuitiivinen, luova ja jopa selvännäköinen. Hänellä on taito vetää ihmisiä puoleensa."

Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässä Antaudu intohimoisesti elämän pyörteisiin ja suuntaa kaikki energiasi siihen, mitä kulloinkin teet. Anna ilosi, lämpösi ja huumorintajusi koskettaa muita ihmisiä. Kuuntele tarkoin sisäistä ääntäsi ja intuitiotasi ja anna itsetuntemuksesi näkyä kaikessa mitä teet. Käytä voimaasi ja luovuttasi rakentavasti ja herkästi. Kun huomaat, että neuvojasi tarvitaan, älä epäröi käyttää niitä.

Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta!
 
Hyväksy syvältä ravistelevat, ehkä tuskallisetkin elämänmuutokset. Niidenkin tehtävänä on viedä sinua lähemmäksi sisäistä täyttymystäsi.
 
RAKASTAVAISET



-Rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdistyminen, jakaminen, kiintymys-

Tässä kortissa on kuvattuna Hallitsijan ja Hallitsijattaren häät. Seremoniaa johtaa Erakko, joka on eräs Merkuriuksen ruumiillistuma. Hänen viittansa peittää hänet täysin. Tämä symboloi sitä, että minkään asioiden alkuperä ei ole järjellä selitettävissä eikä silmin nähtävissä. 

Rakastavaiset kuvaavat kahta vastakohtaa, jotka tuntevat vetoa toisiinsa ja kaipaavat toisiaan. Tämä kaikkialla olemassaolossa heijastuva kaksinaisuus koetaan olennaisimmin juuri naisen ja miehen välisessä suhteessa. Jokainen yritys saavuttaa yhteys, läheisyys, on vain ilmaus intohimoisesta halusta saavuttaa jälleen kadotettu Ykseys. Jokainen ihminen, jokainen mies, jokainen nainen, kantaa sisällään kaksinaisuutta; miestä ja naista. Nämä ilmenevät ihmisessä erilaisina, usein ristiriitaisina luonteenpiirteinä.

Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksien yhdistämistä.
 
Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä? Mitä sinun mielestäsi tyydyttävään ihmissuhteeseen kuuluu?
 
Olen nyt valmis tapaamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.

***
 Kiitos ja anteeksi.
Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)