keskiviikko 16. maaliskuuta 2022

Kosminen yksinäisyys ja viiden kortin kuvio

Palaan taas tähän kosmiseen yksinäisyyteen, koska olen nyt ollut siinä kolmatta päivää. Puhelin on koko ajan äänettömällä, Maljojen Ritari tekee töitä yötä päivää, joten olen ollut kotona, neljän seinän sisällä ja voinut hyvin ja huonosti...Tunnen olevani risteyskohdassa kaikella tapaa. Katson tähän viiden kortin viisaan neuvon, jotta ajatukset ja tämän hetken energiat selkeytyvät.

Kortit luettuani en voi olla kuin kiitollinen. Miten nämä osuvatkaan niin oikeaan? En osaa sanoin kertoa. Yritin hieman täsmentää ajatuksiani kunkin tulkinnan jälkeen, miten minä sen luin ja koin. Joka tapauksessa. Elämä ei ole ohi. Minullakin on toivoa! 

1. Kyseinen ongelma INTOHIMO

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhGhD8FFBdKO1OKI-rV4vaLVhIxgfGxxl3epL8y-k7uuUzM6UJRnSpiiD_z49Lo4M6tx3f4n9gPr_M-Ndxr-gYPRBdZOWljylI3tOpGs25vZHkxaPl1RMAarHF3ddDknGAj3hTf6akBUXBw/s320/intohimo.jpg

 
-leijona- intohimo, moniulotteinen luovuus, lahjat, voima, eläimellisten ja aistillisten voimien yhdistäminen ihmisen olemuksessa, vanhoista peloista ja ehdollistumista irti pääseminen-

 " Sisäistä voimaa. Kärsivällisyydellä ja henkisellä voimalla peitotaan haasteet. Mielenvoimaa. Hallitse halusi ja saat uutta voimaa tilanteen kautta. Kortti opettaa luottamaan sisäiseen voimaan sillä fyysinen voima ei auta tilanteessa johon tämä kortti nousee. Pysy siis vahvana ja luota omiin kykyihisi. Älä turhaan kiirehdi, sillä myös kärsivällisyys on sisäistä voimaa jota tarvitaan."

Luota voimaasi ja elämänhaluusi. Tästä sisäisestä lähteestä saa alkunsa kaikki se, minkä voit maallisessa elämässä kokea menestyksenä ja täyttymyksenä. Opi hyväksymään itsesi sellaisena kuin olet, ilman minkäänlaisia ehtoja. Muista, että lempeydellä ja suvaitsevaisuudella kesytät niin sisäiset kuin ulkoisetkin viholliset! Luota vaistoihisi.
Koe tietoisemmin kaikki, mitä sinulle tapahtuu. Usein koemme esimerkiksi rakkauden, surun, tuskan, raivon ja pelon tunteet esteiksi vain siksi, ettemme koskaan ole oppineet käyttämään niitä voimana.
Nautin elämästä täysin siemauksin enkä rajoita itseäni ja omaa energiaani.  
***
(Tämä on kyllä todellakin se "ongelma." Intohimo, sisäinen voima jne. Viime viikolla eräällä kurssilla puhuimme sosiaalisista taidoista ja sitäkin voi harjoitella. Juuri tuo kärsivällisyys on minulle ainakin melkoinen haaste, sillä olen erittäin huono odottaja. Voi, kunpa tunteet saisi valjastettua voimaksi! Siinä minulle haastetta...)

2. Päämäärä SAUVOJEN KUNINGATAR



- itsetuntemus, sisäinen rauha, viisaat neuvot, kypsyys, myötätunto, muutos-

"Tarina kertoo että Kuningattarella oli muinoin musta tukka. Hänen seurassaan kulkevan pantterin turkki oli myös musta. Kuningattaren läpikäymä suuri muutos teki hänen tukastaan kullanvaalean ja muutti pantterin leijonaksi. Kuningattaren ymmärrys aikaisemmasta tilanteestaan täytti hänet kuitenkin myötätunnolla niitä kohtaan, jotka eivät vielä olleet vapaita. Kyetäkseen auttamaan muita hän halusikin tukkansa olevan punaruskean ja leijonansa leopardin. Leopardin mustat läikät ovat menneisyydessä vallinneesta pimeydestä." 
  "On usein hyvin intuitiivinen, luova ja jopa selvännäköinen. Hänellä on taito vetää ihmisiä puoleensa."

Olet tehnyt töitä itsesi kanssa ja edistynyt. Nyt on aika oppia jakamaan se muiden kanssa. Anna itsetuntemuksesi ilmetä jokapäiväisessä elämässä Antaudu intohimoisesti elämän pyörteisiin ja suuntaa kaikki energiasi siihen, mitä kulloinkin teet. Anna ilosi, lämpösi ja huumorintajusi koskettaa muita ihmisiä. Kuuntele tarkoin sisäistä ääntäsi ja intuitiotasi ja anna itsetuntemuksesi näkyä kaikessa mitä teet. Käytä voimaasi ja luovuttasi rakentavasti ja herkästi. Kun huomaat, että neuvojasi tarvitaan, älä epäröi käyttää niitä.

Olen säteilevä olento täynnä valoa ja rakkautta!
 
Hyväksy syvältä ravistelevat, ehkä tuskallisetkin elämänmuutokset. Niidenkin tehtävänä on viedä sinua lähemmäksi sisäistä täyttymystäsi.
 
( Enpä ole yhtään yllättynyt että tämä tulee päämääräksi. Nostin kortien eilen ja nostan sen taas tänään. Sauvojen Kuningatar kuvastaa minua joten tässä minun päämääräni. Tällä hetkellä en voi niin hyvin, että tämä kaikki onnistuisi, mutta tiedän että tämä kaikki on sisälläni. Päämäärää kohti siis! )

 3. Asiat, joista luovuttava MAAILMANKAIKKEUS




”Täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen.”
 
Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkaa Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan. Tämä täydentyminen aloittaa samalla olemassaolon korkeammalla tasolla. Lopullinen päämäärä on saavutettu - paluu alkuperäiseen kosmiseen ykseyteen.

Nyt näet itsesi ja maailman sellaisina kuin ne todella ovat. Tätä symboloi oikealla ylhäällä oleva Horuksen silmä.

Ympyrä on sulkeutunut. Olet lähempänä maailmankaikkeutta. Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.

Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen? 

Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista loppuunsaattamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.

Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa.
(Ymmärrän tämänkin. Olen ihan liikaa vatvonut kaikkea mennyttä, kaikkia niitä tilanteita jotka ovat jääneet minua vaivaamaan eivätkä ole menneet ihan käsikirjoituksen myötä. Tämä pitää lopettaa. Luovuttaa. Unohtaa. Mennyt on mennyttä. Vapaudu orjuudesta, vapaudu kahlitsevista ajatuksista! )

 4. Asiat joille oltava avoimempi MALJOJEN 3. RUNSAUS



-ylitsevuotava rakkauden antaminen ja vastaanottaminen, harvinaislaatuiset, kallisarvoiset tunteet, jotka voidaan ilmaista läheisellä tavalla-

Sinulla on jotain erityisen arvokasta jaettavaksi. Ole avoin ihmisille, jotka voivat jakaa nuo kauniit tunteet kanssasi. Myös he ovat lahja - sinun ei tarvitse etsiä heitä.

Numero kolme symboloi isää, äitiä ja lasta. Parisuhteissa, ystävyyssuhteissa, perheasioissa onnea ja iloa josta riittää jaettavaksi muillekin. Näin ollen kortti voi kertoa vaikkapa tulevista häistä, ristiäisistä, kihlajaisista taikka vain muutoin tilanteista, joissa juhlistetaan ihmisten keskeistä onnea ja halutaan jakaa tämä onni ystävien ja läheisten kanssa.

Onko olemassa ihmisiä, joille et ole vielä ilmaissut heitä kohtaan tuntemaasi rakkautta?

Anna nyt kaikkea, mitä haluat antaa täysin tietoisena rajattomista rikkauksistasi.

Tänään elämä antaa minulla kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.

(Näille asioille on oltava tosiaankin avoimempi. Olen torpannut muutaman viikon sisällä muutaman tapaamisen. En ole jaksanut. Tuntuu että mitkään perhejuhlat eivät koske minua. Ajattelen kyllä ystäviäni melko usein ja joskus kun oikein voimaannun niin soitan tai laitan viestiä. Ihan siksi että haluan olla ystävä. Haluan tietää että mitä ystävälleni kuuluu. Numero kolme symboloi ydinperhettä. Sitä perhettä joka kohdallani rikkoutui yli 30 vuotta sitten. Silti minullakin on ollut perhe. Nytkin on, mutta kovin erilainen. Minäkin kuulun johonkin. Nyt palmikossani ei ole kuin kaksi säiettä, siitä ei saa palmikkoa. Mutta kun ottaa ihan kaikki mukaan, tuleekin letistä oikein paksu.)

 5. Viisas neuvo SAUVOJEN PRINSESSA

 

-pelosta vapautuminen
-uusi alku
-optimismi
-laajentunut havaintokyky

"Prinsessat ovat sanansaattajia, usein viittaa lapseen tai nuoreen. Epäkypsää suunnitelmaa. Tuo hyviä uutisia, kirjeen tms. Hän edustaa luovuutta ja innostusta."

Kortti symboloi nuorekasta, vilpitöntä ja pelotonta suhtautumista elämään. Hän on täynnä elämän riemua ja innostusta. Prinsessan tulielementti ilmenee usein liikeen ja tanssin kautta. Hän edustaa joustavuutta ja ennakkoasenteista vapaata suhtautumista kaikkeen eteen tulevaan. Sauvojen prinsessa vastaa kevään ja kasvun energiaa, uutta alkua sekä lapsenomaista kykyä ihastella ja ihmetellä elämää.

Vanhat pelkosi ovat menettäneet otteensa sinuun. Tuo nyt esille suurimmat voimasi ja vahvuutesi. Mikä on seuraava askel elämässäsi? Löydä se pelottomasti! 

Opi tapoja, joiden avulla voit muuttaa pelon tunteita ja päästä niistä yli. Voit esimerkiksi tanssia, tehdä hurmiollisia meditaatioita tai transsiharjoituksia. Anna luonnollisen ilosi tulla esiin. Saatat pyrähtää juoksuun, lauleskella tai vaikkapa tanssia yksiksesi. Tuli palaa ja lämmittää sydäntäsi. Tämä energia haluaa tulla esiin, ilmaistuksi. Kehitä tätä puolta itsessäsi. Yht äkkiä edessäsi saattaa olla joukko uusia mahdollisuuksia, uusia ystäviä, uusi työ tai jotain muuta. Ole avoin kaikelle uudelle ja ennen kokemattomalle!

Suurin vahvuuteni on...kun hyväksyn pelkoni, se muuttuu rakkaudeksi.
 
Kun voitat pelkosi, saat voimaa ja varmuutta joita tarvitset täyttääksesi hartaimmat toiveesi.

NUOREKKUUS JA ENNAKKOLUULOTTOMUUS EI KATSO IKÄÄ!
 
(Uusi alku ja optimismi. Tätähän minä juuri sanoin. Tällä hetkellä ollaan tässä ja huomenna jossain muualla. Kyllä tämä tästä. Vaikka minä vanhenen niin nuorekkuus ei katso ikää! Ehkä olen elänytkin kuin vanha mummo mutta olen nauttinut siitäkin. Vanhat pelot ovat takanapäin ja elämä on edessäpäin! Mahtavaa!!! )

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)