torstai 28. heinäkuuta 2022

Torstain toivo

 DESERT

desert vision quest
 

"Tällä ankaralla ilmastovyöhykkeellä, jota kutsumme autiomaaksi, kuvat vaihtuvat ja muuttuvat päivän mittaan, mutta silti pysyvät aina terävänä ja selkeänä. Erämaassa kodin löytäneet sitkeät kasvi- ja eläimistölajit ovat sopeutuneet aikojen kuluessa näiden maiden vahvaan ominaispiirteeseen. Historian aikana olemme välittäneet monia tarinoita ihmisistä, jotka vaelsivat erämaassa. Usein ne koskevat uskonnollisia henkilöitä ja ylösnousseita mestareita, jotka olivat matkustaneet sinne ja palanneet kansansa luo merkittävän näön kera.
 

Aavikko on ihanteellinen paikka nähdä visio tai, tarkemmin sanottuna, antaa vision tulla luoksesi. Tällaisen ympäristön hiljaisuus ja rauha edistävät yksinäisyyttä, jota vaaditaan tällaisen syvällisen kokemuksen saamiseksi. Ajanvietto tällä alueella ilman sivistyneen maailman tavanomaisia ​​varusteita voi asettaa selviytymishaasteita tai ainakin näyttää siltä. Ja tätä voitaisiin oikeutetusti kutsua henkimatkaksi, jossa vakavuuden kautta tässä näennäisesti synkässä ympäristössä on mahdollista saada suoraa ohjausta Hengeltä sisäisesti ja ympäröivässä maailmassa.

"Visiomatka" on prosessi, jossa vietät muutaman päivän erämaassa yksin. Yleensä kannat mukanasi vain vettä ja joitain pyhiä esineitä ja vietät suurimman osan ajasta rukoillen tai meditoimalla. Monet visiomatkan suorittaneet väittävät, että se on voimakas ja jopa elämää muuttava kokemus, ja raportoivat elävistä ja syvällisistä paljastuksia. Sanotaan, että "autiomaa ei valehtele", joten tähän osallistuminen voi auttaa sinua löytämään totuuden tarkoituksestasi tai ainakin antaa sinulle vihjeitä.

Sinun on aika lähteä visiomatkalle. Määritä paikka luonnossa, jossa asut, joko pariksi tunniksi tai muutamaksi päiväksi. Vietä suurin osa ajasta siellä rukoillen ja meditoimalla. On parasta olla paikassa, jossa voit todella löytää yksinäisyyden, vaikka se olisi puiston hiljaisessa nurkassa iltapäivällä. Minne ikinä menetkin, ota kysymyksesi, huolenaiheesi tai haasteesi mukaasi rukoukseen tai meditaatioon. Anna sen kellua ympäriinsä tietoisuudessasi ja katso mitä tapahtuu. Tämä on yksi tehokkaimmista korteista. Huomioimalla kaikki muut viestit, jotka olet saanut, vahvistuvat kolminkertaisesti." 

*** 
Upeaa päivää juuri Sinulle! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)