maanantai 12. tammikuuta 2015

Alkuviikon aatokset

Huomenta!

Pitkästä aikaa perinteinen kolmen kortin kimara.

Lähimenneisyys: MALJAT 5. PETTYMYS
  Five of Cups
 "täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät."

Porttikortti. Menetys, surutyö.Matka kohti valoisampaa tulevaisuutta, pysyvyyteen ja jatkuvuuteen.

Kultaiset maljat ovat muuttuneet lasisiksi. Ne ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Materia on voittanut henkisyyden. Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset.

Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi ovat nyt tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.

Millä elämäsi alueella pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?

Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemään millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta omaa sisäistä ääntäni.

***  

Tämä hetki: RAKASTAVAISET

  

Rakkaus, vetovoima, lähestyminen, yhteys, vastakohtien yhdistyminen.
Tämän kortin nostaminen saattaa viitata ihanan ja jännittävän rakkaussuhteen alkamiseen. Nykyiset suhteesi joko syvenevät tai päättyvät. Ollessasi yhdessä kumppanisi tai jonkun ryhmän kanssa löydät jotain uutta, joka auttaa henkilökohtaista kasvuasi ja omien vastakkaisten ominaisuuksien yhdistämistä.
Mitä etsit rakastamistasi ihmisistä?
Olen nyt valmis tapaamaan kumppanin, jota olen aina kaivannut.

Menestys ja täyttymys rakkaudessa kuuluvat kauneimpiin ja arvokkaimpiin asioihin, joita maallinen elämä voi tarjota. 

***  

Lähitulevaisuus: MIEKAT 5. TAPPIO

  

Tämän kortin nostaminen merkitsee sitä, että olet nyt valmis ymmärtämään tappion pelkosi. Pelko on luonteeltaan irrationaalista - se ei välttämättä heijasta todellista tilannetta. Tiedostamalla tämän voit vapauttaa kaiken sen energian, joka on ollut sitoutuneena pelkoosi. Jos pelkäät huomatessasi, että en enää hallitse asioita, muista että tunne asioiden hallitsemisesta on vain harhaa. Pelkojesi näkeminen, ymmärtäminen, hyväksyminen sekä niistä irti päästäminen vapauttaa sinut.

"Hyväksyn pelkoni ja päästän niistä irti."

Tutki, mistä pelkosi juontavat juurensa. Kun hyväksyt pelkosi, voit muuttaa ne voimaksi ja vahvuudeksi.

 ***

Mukavaa alkuviikkoa Sinulle!


3 kommenttia:

  1. Moikka (: Mä olen miettinyt, että luetko muita kortteja kuin tätä pakkaa vai onko tästä vakiintunut 'omasi'?

    VastaaPoista
  2. Tämä Thoth- pakka vakiintunut pakkani. En ole koskaan opetellut Rider Waitea tai muuta. Sittenhän mulla on kahdet kissatarotit, mutta ne ovat sitten taas vähän erilaisia :-D Tykkään kovasti tämän pakan runsaasta symboliikasta ja väreistä, ne ovat täynnä symboleita ja kaikkea mielenkiintoista. Ne ovat myös haasteelliset, sillä opittavaa on NIIN PALJON! :-)

    VastaaPoista
  3. Nojoo! Mä itse käytin muutaman vuoden juurikin Thothia ja sen symboliikka on kyllä vertaansa vailla. Ehkä pitäisi kaivaa se taas kaapista esiin. Etenkin sen astrologinen aspekti viehättää. SIksi mä jotenkin ajattelen, että se on syy miksi niistä tuli niin kuuluisat, symbolit puhuivat. ((:: Hmm.. kissatarotteja, joo, erilaisempaa. Olen myös huomannut että on paljon pakkoja mistä ei oikein saa paljoa irti tarkastelemalla kuvia ellei ole sitten perehtynyt jokaisen kortin omaan merkitykseensä ulkomuistista. Itselleni on ollut viime ajat käytössä se Rider Waite, mutta vaihtelu tietenkin virkistäisi :P

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)