maanantai 19. tammikuuta 2015

Maanantai- aamua

Huomenta!

Nostinpas tässä päivän teemakortin ja nyt tulikin aika tummansävyinen kortti. Katsotaanpa.

LANTIT 7. EPÄONNISTUMINEN


-rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luhistumisen pelko-

Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Tämä kortti antaa sinulle vihjeen, joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi. Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irtipäästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa.
Synkät ja pelontäyteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua.
Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

 Nykyinen suuntasi saattaa johtaa epäonnistumiseen! Tutki, miten sinun olisi kenties muutettava ajattelu- ja toimintatapojasi.

***

Hmmm, mitähän tämä mahtaa tarkoittaa!? En saa ihan nyt tästä kiinni...Luulenpa että hoksaan sen kuitenkin iltaan mennessä! Tilanne vaatinee Yksisarvisen viestin selkeyttämään ajatuksia. 

It`s Okay to Be Different

 

"Sinun ei tarvitse olla samanlainen kuin muut, sillä olet täydellinen juuri sellaisena kuin olet. Maailma tarvitsee sinun erityiskykyjäsi. Sinun ei tarvitse muuttua miellyttääksesi muita. Jos yrität olla jotain muuta kuin olet, et tule olemaan onnellinen. Mutta jos sisäinen äänesi kehottaa sinua kehittämään itseäsi, niin teet hyvän teon itsellesi. Sinusta on tehty juuri tuollainen kuin olet, joten käytä itseäsi hyödyksi parhain päin."
***
Ihanaa alkuviikkoa Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)