tiistai 13. tammikuuta 2015

Tiistain tuho

Huomenta!

Tämän päivän teemaksi nousee MIEKAT 10. TUHO

 

"mielipuolisuuden pelko, särkynyt sydän, kasaantuneen vihan synnyttämän tuhoavan energian pelko, negatiivinen ajattelu"

Tämä kortti symboloi jatkuvan negatiivisen ajattelun synnyttävää tuhoavaa voimaa. Kortti kuvaa mielipuolisuutta, ihmisen hämmentyneiden ajatusten sekasortoa. Viimeisetkin elämänilon rippeet sekä rakkaus itseäsi ja muita kohtaan kuin myös itse olemassaolo ovat vaarassa joutua tämän negatiivisuuden uhreiksi. Kielteisyys hajottaa ja tuohoaa sielun pyrkimyksen kohti tasapainoa ja harmoniaa.

Tilanne on uhka myös ulkoisille puitteillesi. Siitä saattaa aiheutua rahallisia tappioita tai omaisuuden menetystä.

Takana on takaisku ja pettymys. Mahdollisesti jonkun toisen ihmisen aiheuttama. Itse kuitenkin otat asian liiankin syvälle itseesi ja näin tilanne satuttaa enemmän kuin todellisuudessa olisi tarvetta. Pahin on ohi. Päästä irti tilanteesta täysin niin pääset jälleen jaloillesi ja huomaat auringon nousevan uudelleen. Voi merkitä suhteen päättymistä tai jotain muuta henkisesti ja fyysisestikin rankkaa kokemusta.

Anna tuloksettomien toimintatapojesi ja harhakuvitelmiesi tuhoutua. Totuus vapauttaa ja johtaa sinut sen luo, mitä todella tarvitset. 

Ensimmäinen askel on, että tiedostat mielenvikaisuuden ja tuhon pelkosi. Seuraava askel on, että ymmärrät sen negatiivisen energian, joka piilee pelkosi takana. Jos haluat, voit voittaa tuon pelon tiedostamalla sen.

Mitä pelkäät eniten? Millaiselta elämäsi täydellinen tuhoutuminen näyttäisi?

Houkuttelen elämääni myönteisiä asioita ja ihmisiä. Toivotan ne täydestä sydämestäni tervetulleeksi.
***
Tämä kortti on taas muistutuksena siitä, miten negatiivinen ajattelu ei kannata pidemmän päälle. Ystäväni juuri kehotti minua ottamaan taas Kiitollisuuden kirjan käsiini ja lueskelemaan sitä. Ajatukset ovat jännittäviä, kun ne vain kiertävät kehää ja saat ihan oikeasti tehdä aika paljon kaikenlaista, että homma alkaa toimimaan oikeaan suuntaan. Jos annat ikävälle ajatukselle pikkusormen, se vie koko käden? Onko tuttua? Jos olet minun kaltaiseni murehtija märehtijä, uskoisin että tämä on sinulle tuttua :-)

Siispä ajatukset positiiviseen suuntaan. Mukavaa päivää Sinulle! Nyt ei anneta tuholle valtaa :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)