maanantai 5. tammikuuta 2015

Viikon alku

Huomenta!

Kaksi teemakorttia tälle päivälle ja alkuviikolle yleensä.

Maagiset Yksisarviset toivat viestin PETS. Olen saanut tämän kortin melko usein, eikä syystä. Asuuhan meillä lemmikkieläimiä.

  

"Rakastat ja ymmärrät eläimiä, ja eläimet rakastavat sinua. Ne tietävät, että ymmärrät heidän eritystä ääntään ja kunnioitat heitä. Kortti välittää kiitoksen eläimiltä, jotka haluavat sinun tietävän kuinka paljon he kunnioittavat sinua. Vietä enemmän aikaa eläinten parissa, sillä ne saavat sinut tuntemaan turvallista ja suloista rakkautta. Eläimet myös saavat sinut leikkimään ja pitämään hauskaa."
***

Bohemian kissakortit taas toivat viestin OIKEUS. Tämä on selvää jatkoa eiliseen YLIPAPITTAREEN, jota en ehtinyt tänne postaamaankaan. Naisenergiaa ja olemme suurien asioiden äärellä.



Kaunis creme-tyttökissa pitää kädessää kultaista kukkaa ja toisessa kädessään hänellä on vaaka. Hame on ihanan aurinkoinen ja värit ovat muutenkin valoisat. Taustalta näkyy kaupunki. Kuva on seesteinen ja tyyni. Olisiko aikainen aamu? Oikeus tapahtukoon! Tai on lähiaikoina tapahtunut ja vaikutus näkyy edelleen...

"This is a time of karmic accounting. Whatever you have done has sown the seeds of your future. Whatever you are experiencing is the consequence of your own actions."
***

Mukavaa maanantaita Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)