torstai 25. huhtikuuta 2024

Kevätmasennus

Päivä 10. KESKIVIIKKO

Aamulla päätä särki. Lieneekö syy eilisen puudutuksen, mutta oloni ei ollut yhtään hyvä. Aamukahvin jälkeen vajosin sohvalle katsomaan kännykkää. 

Aamupäivällä lähdin kiertämään tutun kirpputorin. En löytänyt oikein mitään kivaa, yhden vaasin - oli liian kallis samoin yksi lasilautanen oli hinnoissaan. Mutta ei se mitään, mukavaa oli käydä vähän katsomassa tarjontaa.

Siivosin eilen. Rasti seinään. Maljojen Ritari oli aamusta iltaan töissä, joten olin oman kotini herra koko päivän. Innostuin oikein. Välillä pidin taukoja, mutta sitten taas jatkoin. Ja voi sitä lian, pölyn, tavaroiden määrää! Mutta, puhdasta tuli.

Tälle päivälle jäi vielä makuuhuone, keittiön pöytä ja ulkoeteinen. Ne ovat aika nopeasti siivottuja. I hope so.

Vaikka päivä meni pitkälti suorittaessa, niin muuten elin kuin pellossa, vailla selkärankaa.

Eilinen ruokailuni koostui yhdestä myslileivästä eli limpusta jonka ostin Lidlistä. En ehtinyt enkä viitsinyt ruokaa tehdä koska oli se siivous. Tein kuitenkin Maljojen Ritarille perunat ja makkarakastikkeen illansuussa. Olihan hän pitkän päivän töissä ja olisi ollut noloa olla tekemättä mitään ruokaa. No, syön sitä itsekin...

Illalla sorruin ostamaan siideriä sekä yhden suklaapatukan. Olin sen mielestäni ansainnut. Hyväähän se oli. Sitten katselin televisiota, lempparisarjojani ja söin ja join makeaa. Onko tämä sitten sitä itseni hoitamista? No joskus joo on ihan ookoo, mutta jääköön se nyt tähän yhteen kertaan. Siis siideri ja suklaa.

Päivän onnistumiset:

- Imurointi

- Lattioiden pesu

- Maton tuuletus

- Puhelut kahdelle eri ystävälle ja molemmat puhelut toivat hyvän mielen

- Jaksoin tehdä ruokaa

- Ruokin lintuja


 


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)