lauantai 27. huhtikuuta 2024

Kevätmasennus

Päivä 12. Perjantai

Laitoin aamulla pomolle tekstiviestin että palaan maanantaina töihin. Se tuntui hyvältä ratkaisulta. Hän myös vastasi siihen ystävällisesti, joten se tuntui entistä paremmalta ratkaisulta.

Siivous ei nappaa yhtään, onhan tässä koko viikonloppu aikaa. 

Käväisin taas kirpputorilla ja kannoin pitkään kädessäni erästä pientä peltirasiaa, mutta jätin sen sitten kuitenkin ostamatta. Olen melko pihi kirppariostoissani, ellen ole aikaisemmin kertonut. 

Oloni oli melko levoton. Tuntui että säntäilin paikasta paikkaan. Vein naapurin koirille ex tempore lihaa, mitä kissani ei syö. Kirpputorillakin vain kävelin vailla ymmärrystä. Ainakin siltä tuntui. Kaupan parkkipaikka oli aivan täynnä, vaikka oli aamupäivä. ai niin, nyt on perjantai. Ruuhkapäivä kellonajasta huolimatta. Kävin Lidlissä ja ostin halpaa kurkkua. Toki Ritva valisti puhelimessa että S- marketissa olisi ollut vielä halvempaa.

Päikkärit tuli otettua. 

Katoin Netflixistä joku aika sitten tämän elokuvan josta pidän todella paljon:

Suon villi laulu 

ja olen nyt alkanut kuuntelemaan sitä myös Storytelistä. Aina vaan nukahdan, mutta jaksan kyllä kuunnellakin. On muuten todella rauhoittavaa kuunnella äänikirjaa sängyssä. Melkein kuin vajoaisi lapsuuteen ja äitihahmo lukisi kirjaa siinä vieressä. Siihen on hyvä nukahtaa.

Onnistumisia:

- pesin pyykkiä

- lahjoitin lihaa naapurin koirille

- lenkille lompsis


 

2 kommenttia:

  1. Kivaa, että voit jo paremmin. Toivottavasti et nyt mene liian reippaasti töihin. Kannattaa olla nyt tarkka ja kuunnella itseään ja vointiaan.
    Mukavaa viikonlppua sinulle.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)