perjantai 27. marraskuuta 2015

Viikonlopun vinkeet

Huomenta!

Tänään perinteinen kolmen kortin katselmus.

Lähimenneisyys: Miekkojen Kuningatar


 
"Kuningatar on usein vanhempi naishenkilö (30+ tai hyvin kypsä nuori nainen) joka on saanut jo paljon aikaan. Kypsyys ja pätevyys ovat esillä."
 
Selkeydellä, avoimuudella ja aitoudella raivaat ne esteet, jotka tähän asti ovat estäneet sinua saavuttamasta aitoa täyttymystä.

 ”Tunkeutuminen vanhojen naamioiden ja roolien läpi, järkevä, älyllinen, looginen, puolueeton.”
  Kun panet naamiosi syrjään ja luovut sinulle turvaa tarjonneista tutuista rooleista, luovut samalla vapaaehtoisesti tavaksi tulleista puolustusmekanismeista. Kun käytät läpitunkevan, syvän ymmärryksen miekkaa, huomaat, etteivät naamiosi ainoastaan suojele ja kätke sinua. Ne myös erottavat sinut itsestäsi ja muista. Ponteva naamioittesi irti repiminen vapauttaa sinut. Miekkojen Kuningatar ohjaa sinut pois ympäröivistä pilvistä selkeyteen ja avoimuuteen.

Olet parhaillaan irrottautumassa vanhoista rooleista ja käyttäymismalleista. Tämä saattaa tuoda tuskallisia kokemuksia, mutta se on sen arvoista! Saavuttamasi selkeys vapauttaa sinut!
Millaisten roolien taakse helpoimmin ja useimmin piiloudut? Oletko valmis pudottamaan ne?

Elämäni ainut tehtävä on pysyä uskollisena ja aitona itselleni.
***
 
Tämä hetki: Tähti

  

"Inspiraatio, kiteytyminen, itsetuntemus, säteily, selkeä näkemys, itseluottamus, yhteys maailmankaikkeuden tietämykseen" 
 
 "Elämääsi on tulossa uutta toivoa. Ajatukset selkiintyvät ja kirkastuvat. Inspiraatio, paraneminen. Kortti näyttää ajasta jolloin sinun on luotettava toivoon ja sisäiseen tunteeseen sillä et vielä näe kaikkea kovin selkeästi vaikka pikkuhiljaa asiat alkavatkin kirkastua. Tähtitaivaalla tähdet valaisevat tiesi, mutta et näe yhtä selkeästi kuin keskellä päivää. Luota kuitenkin tähtien valoon ja tiedä että kohta alkaa aurinkokin jälleen paistamaan ja kaikki kääntyy parhain päin. Aina on toivoa."

Anna tähtesi nousta, mutta pysy yhteydessä maahan. Luota ympäristöösi ja löydä tapa, joka sallii muidenkin olla osallisena siitä, mitä sinulle tapahtuu. Hedelmistään puu tunnetaan.
Oletko täysin tyytyväinen nykyiseen työhösi?

Se, mihin sisäisesti suuntaat energiasi, ilmenee myös ulkoisessa elämässäsi. Sinun on tarkoitus jakaa ajatuksesi ja ideasi muiden kanssa. Jos pidät ne omana tietonasi, niitä ei ole mahdollista hyödyntää täysmittaisesti.

***
 
Lähitulevaisuus: Miekat 6. Tiede



 
- kyky eritellä ja yhdistää ideoita; kaikenkattava näkemys; kaiken kattava ymmärrys, puolueettomuus-

Miekkojen 6. symboloi kommunikaatiota, henkisyyttä, rauhaa ja sopussointua. Kortti kuvaa ikään kuin matkaa tuntemattomaan sekä niitä uusia mahdollisuuksia, joita tuo matka tarjoaa. Se symboloi myös kärsivällisyyttä, objektiivisuutta, harkintaa ja odottamista. Kortin taustan sirpaleisuus muistuttaa siitä, että on tärkeää olla hajottamatta itseään liian moneen suuntaan ja että liiallinen analysointi pikemminkin rikkoo kuin eheyttää.
"Kuljet rauhallisempaa aikaa kohti. Surua tai haikeutta on ilmassa. Matkat ja muutto kauas voivat olla mahdollisia. Matka voi olla henkinenkin. Harmonia palaa. Kun olet kokenut raskaita aikoja, tämä kortti lupaa parempaa tulevaa." 
 
Kun mieleesi laskeutuu hiljaisuus, voit oivaltaa asiat uudella ja syvällisemmällä tavalla. Ole kärsivällinen äläkä kiirehdi turhaan.
*** 
Mukavaa perjantai- päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)