maanantai 30. marraskuuta 2015

Maanantai!

Huomenta!

Tämän päivän meditaatiokortiksi nousee niin usein väärin ymmärretty kortti, nimittäin PAHOLAINEN. Korteista valitsin Bohemian kissat, koska halusin katsella ja meditoida niillä korteilla. "-Temptation and addiction
-giving in to unhealthy desires
-loss of self-esteem and self- control
-the allure of sin
-hating your own bad behavior"
Korttia kun katselee, siitä voi jokainen tehdä omat johtopäätöksensä. Kortissa on kauniit sinipunaiset värit. Kissapariskunta on kahlittu toisiinsa ja ne katsovat rappusille päin. Pelottava koira kerberokselta katsoo ja uhkaa heitä. Onko se paholainen? 
***
Minusta ainakin tuntuu nyt siltä että joku minua riivaa. Mistähän sekin johtuu? Kaikki asiat ovat periaatteessa hyvin, mutta jotenkin vaan tuntuu siltä, että äh, jokin asia kaivelee. Nyt on alkuviikko, huomenna joulukuu ja olo kaikkea muuta kuin jouluinen. Mutta...ehkä yksisarviset pelastavat tilanteen ja nappaan vielä yhden meditaatiokortin pakasta.

 IMAGINE

 
Mitä näkisit, ajattelisit ja kuulisit, jos toiveesi toteutuisivat? Kun kuvittelet toiveesi toteutuvan, autat samalla toiveen toteutumisessa. Tämä kortti kehottaa sinua kuvittelemaan toteen sen, mitä todella haluat. Tämä on ihmisen mielikuvituksen voimaa, jota myös uskoksi kutsutaan. Usko, että toiveesi voivat vielä toteutua!
***
Mukavaa maanantaita Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)