maanantai 2. marraskuuta 2015

Alkuviikon aatokset

Huomenta!

Pyhät on nyt vietetty ja on aika siirtyä marraskuun aatoksiin. Marraskuun alkuun olet tehnyt voimalausekimaran, joka ilahduttaa aamuanne noin parisen viikkoa.

Nyt kuitenkin alkuviikkoon ja alkavaan arkeen. Miltä kaikki taas näyttääkään ja mitä on hyvä ottaa huomioon arjen tiimellyksessä?

Lähimenneisyys: MALJAT 9. ONNELLISUUS

 
- siunaus, onni, sopusointu, syvä ilo,hiljainen tyytyväisyys, syvä rakkaus-
 
Kortti edustaa sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia; se on ilon, tyytyväisyyden ja onnellisuuden symboli. Tämä kortti kuvataa ylitsevuotavaa rakkautaa sekä lujaa ja tervettä itseluottamusta. Myönteinen mieliala ja asenne luovat hyvää pohjaa myös tulevaisuudelle. Kortti edustaa luovaa mielikuvituksen käyttöä sekä kykyä toteuttaa toiveet. 
 
 
"Tämä hetki on täynnä harmoniaa ja sisäistä iloa. Avaudu sille täysin. Älä menetä tätä tilaisuutta! Kortti ilmentää iloa, avoimuutta ja jakamista, jotka kumpuavat ylitsevuotavasta rakkaudesta; rakkautenne säteily vetää myös muita ihmisiä puoleensa, jos he vain ovat sille avoimia. Kortin ilmentämä onni ei rajoitu yhteen ihmiseen. Haluat jakaa myös muiden kanssa sen, mitä olet kokenut Hänen kanssaan. Säteilystäsi voivat nauttia kaikki, jotka ovat sille avoimia; he vain vahvistavat ja syventävät onneasi."

Mitä enemmän ilmennät ja jaat iloa, sitä enemmän iloa virtaa sinulle takaisin rikastuttaen elämääsi.

***
 
Tämä hetki: SAUVAT 4. TÄYDENTYMINEN

 

"täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus, rohkeat ratkaisut, rakkauden puhdistuminen"

Tämä kortti kuvaa täyttymystä ja tyytyväisyyttä sekä uusien asioiden aloittamista. Vanha täytyy saada päätökseen ennenkuin uusi voi alkaa. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Kortti kuvastaa myös positiivista vastuun ottamista.

Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensin siitä, että vakiintunut tilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesti. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys. Kun teet parhaasi ja nautit siitä, mitä teet, voit tuntea tyytyväisyyttä ja rauhaa. Nyt sinun on todella aika nauttia aikaansaannoksistasi ja myös tehdä aivan uudenlaisia, raikkaita aloitteita ja suunnitelmia. Kortti saattaa viitata myös uuden ihmissuhteen aloittamiseen. Sitä ennen kaikki vanha on selvitettävä. Jos pidät jostain ihmisestä, näytä se hänelle. Toimi ylipäätään yhdessä sellaisten ihmisten kanssa, joista pidät ja joiden kanssa tunnet olosi kotoisaksi.

Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, erovaisuuksistanne huolimatta? 

Mitkä asiat täytyy saada selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi? Osaatko päästää irti menneestä?
Juhlin elämää!!!
 
Vanhan loppuunsaattaminen vapauttaa minut aloittamaan uutta.

***
Lähitulevaisuus: LANTIT 9. SAAVUTUS


-kasvu, saavutus, rakkauteen, viisauteen, luovuuteen sitoutuneisuus, mitä enemmän annan sitä enemmän saan-

Kortin keskellä olevat kolme lanttia symboloivat rakkauden, viisauden ja luovuuden yhdistymistä. Keskeisin yhteenliittävä voima on rakkaus, jonka vaal.pun väri näkyy kahden muun värin läpi. 

Tämä kortti symboloi tasapainoa ja korkeampaa tietoisuuden tasoa, joka näkyy myös ulospäin. Kortista kuvastuu ehdoton luottamus siihen, että valittu tie on oikea. Kortti on ilon, elinvoiman, menestyksen, antavan rakkauden ja täyttymyksen symboli. Kortti kuvastaa myös sadonkorjuun aikaa, työn hedelmistä nauttimisen aikaa.

Jos tietämyksesi ja luovuutesi tulevat rakkaudesta, hyödyt kaikesta elämäsi tilanteista. Mitä syvemmin olet sitoutunut, sitä laajempi on ymmärryksesi.

Tiedätkö, mikä on elämäsi korkein päämäärä?

Mieti tarkoin, onko se, mitä nyt pidät saavutuksena, tasapainossa lopullisen päämääräsi kanssa?

Kaikki, mitä tänään tapahtuu, on parhaaksi kasvulleni. Mitä enemmän annan, sitä enemmän saan.

Kun olet avoin, tietoinen ja rakastava, olet valmis ottamaan myös vastuuta. Silloin vaikeimpiinkin kokemuksiin kätkeytyy suuri lahja.

***

Reipasta alkuviikkoa Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)