maanantai 23. marraskuuta 2015

Maanantain Torni

Huomenta!

Hui, mikä viikon aloitus, sillä torni täällä on palamassa ja uutta on alkamassa. Nostin yhden meditaatiokortin tälle päivälle ja tässä tulos.

TORNI


Kuvahaun tulos haulle bohemian cats tarot tower
- mullistava muutos, joka ravistelee sinua rajusti
-suorastaan räjähtäviä tapahtumia tulossa elämääsi
- tunne että kaikki on mennyt palasiksi
- häiriöitä ja mullistuksia ja dramatiikkaa
- välttämätön asioiden korjaus, jotta asiat muuttuvat
- pantatut tunteesi vapautuvat äkillisesti
***
Ensinnäkin haluan pahoitella kökköä englanninkielen suomennosta, mutta päätin kirjoittaa nämä lauseet tähän suomeksi, enkä englanniksi. En ole aikaisemmin nostanut tätä korttia ollenkaan. Jotain uutta on tulossa elämääni dramaattisesti. Torni on tosissaan tulessa ja kissat hyppäämässä palavasta tornista alas. Enkeli osoittaa jousellaan torniin, onko hänkin lentämässä pakoon vai yrittääkö osua palavaan torniin? Tuli polttaa kaiken vanhan ja tuo uutta tilalle. Mitä tämä kaikki tarkoittaakaan sinun elämässäsi?
***
Minulla on vaihteeksi yksi projekti meneillään jonka aloittamista epäröin. Pitäisikö nyt vaan sitten aloittaa vaikka olisi miten shokkialoitus? Näin tämä kortti kehottaa. Samalla myös nämä tukkeutuneet energiat saadaan liikkeelle, eli tunnelukot saattavat avautua tai ainakin helpottaa oloa. Yleisesti ottaen torni- kortti ei ole koskaan kuulunut ns. suosikkeihini. Tässä pakassa se on kuitenkin melko kaunis kortti, vaikka hurjaa menoa tässäkin on. Olen ainakin tullut varovaiseksi kynttilöiden kanssa, en tiedä onko se vanhuutta vai jokin neuroottinen pakkomielle ja pelko tulipalosta? Kaikkea on nähty ja kuultu.
***
Muikeaa maanantaita sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)