perjantai 20. marraskuuta 2015

Viikonlopun kortit

Huomenta!

Tänään katsotaan kolmen kortin kimara tulevalle viikonlopulle.

Lähimenneisyys: MALJAT 5. PETTYMYS

  
"täyttymättömät odotukset, menetetty tasapainon tunne, ongelmalliset suhteet, odottamattomat häiriötekijät."
 
Porttikortti. Menetys, surutyö.Matka kohti valoisampaa tulevaisuutta, pysyvyyteen ja jatkuvuuteen.

Kultaiset maljat ovat muuttuneet lasisiksi. Ne ovat tyhjiä ja helposti särkyviä. Materia on voittanut henkisyyden. Odotukset olivat aivan liian suuria. Jokin odottamaton tapahtuma, ehkäpä vain ajattelematon reaktio, on äkillisesti tuhonnut odotukset.

Tämä kortti symboloi surua ja epäonnistumisen pelkoa. Se on tunteenomaista reagoimista johonkin sellaiseen, minkä ihminen menettää tai mitä hän ei saa. Asiat eivät kuitenkaan ole aina siltä miltä ne näyttävät. Toivoa ei ole menetetty; uuden alku on aivan lähellä. Tämä kortti kuvastaa myös herkkyyttä, haavoittuvaisuutta ja syvästi koettuja tunteita. Kortti saattaa kertoa myös siitä, etteivät tähän saakka nautintoa tuottaneet asiat enää tyydytä.

Joko jotkin aivan liian suuret odotuksesi ovat nyt tuhoutuneet tai sitten jossain syvällä sisimmässäsi väijyy pettymyksen pelko. Nyt on hyvä aika oppia tästä tilanteesta.

Millä elämäsi alueella pelkäät pettymyksiä? Mitä olet oppinut tähän mennessä kokemistasi pettymyksistä? Miten voit välttää pettymykset?

Tulen tuntemaan oman todellisuuteni, kun opin näkemään millaisissa tilanteissa huijaan itseäni tai kieltäydyn kuuntelemasta omaa sisäistä ääntäni.

***  

Tämä hetki: MALJAT 10. TÄYTTYMYS

  

"Tyydytys, täyttymys, säteily, muutos parempaan"

10 maljaa ovat järjestäytyneet Elämän Puun muotoon. Kaikki on oikealla paikallaan täydellisessä tasapainossa. Tämä on syvän täyttymyksen kuvaus. Tämä kortti kuvastaa täyttymystä, elämäniloa ja yhdessäoloa. Viaton lapsenomaisuus ja kunnioitettava elämänviisaus yhtyvät tässä kortissa. Tämä kortti ilmentää sitä, että asioiden eteen ei tarvitse taistella. Kaikki toiminta ja kanssakäyminen nousee suoraan sydämestä. Positiivinen elämänasenne säteilee ulospäin ilman mitään erityistä syytä. Tämä on transformaation, syvän sisäisen muutoksen kortti. 

Nyt on sadonkorjuun aika. Hedelmät ovat kypsyneet ja saat nauttia niistä täysipainoisesti ja hyvillä mielin. Tunnet entistä suurempaa luottamusta elämää kohtaan.
 
Anna asioiden kehittyä itsestään. Saat kaiken oikealla hetkellä.”
 
Elämä antaa minulle kaiken, mitä tarvitsen ollakseni onnellinen.
***

Lähitulevaisuus: SAUVOJEN PRINSESSA

 

-pelosta vapautuminen, uusi alku, optimismi, laajentunut havaintokyky- 

"Prinsessat ovat sanansaattajia, usein viittaa lapseen tai nuoreen. Epäkypsää suunnitelmaa. Tuo hyviä uutisia, kirjeen tms. Hän edustaa luovuutta ja innostusta."

Vanhat pelkosi ovat menettäneet otteensa sinuun. Tuo nyt esille suurimmat voimasi ja vahvuutesi. Mikä on seuraava askel elämässäsi? Löydä se pelottomasti!
Opi tapoja, joiden avulla voit muuttaa pelon tunteita ja päästä niistä yli. Voit esimerkiksi tanssia, tehdä hurmiollisia meditaatioita tai transsiharjoituksia.

Suurin vahvuuteni on...kun hyväksyn pelkoni, se muuttuu rakkaudeksi.
 
Kun voitat pelkosi, saat voimaa ja varmuutta joita tarvitset täyttääksesi hartaimmat toiveesi. 
***
Ihanaa viikonloppua Sinulle!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)