maanantai 9. marraskuuta 2015

On taas maanantai!

Huomenta!

Taas on maanantai ja eilinen päivä meni kuin yhdessä sumussa. Tuntuu siltä, kuin olisin vanhentunut ainakin 5 vuotta yhden päivän aikana! Mutta mutta...

Lähimenneisyys: MALJAT 8. UUPUMUS

 

-Lamaannus, tukketutuminen, tunteiden estyneisyys, laiskuus, epäselvyys, tunteiden suo.

Liian paljon nautintoja ja hemmottelua! Olet jo tarpeeksi energiaasi ihmisiin, jotka eivät anna sinulle mitään. Olet täyttänyt heidät energiallasi, mutta he olivat kuin pohjattomia tynnyreitä. Tunnet itsesi tyhjäksi ja kuiviin imetyksi. 
 
Kortti kuvaa kyllästymistä nykyiseen elämäntyyliin ja tarvetta löytää elämälle jokin syvempi tarkoitus. Kortti kuvaa tämän uudenlaisen energian ja täyttymyksen tunteen etsimistä niin sisäisestä kuin ulkoisestakin maailmasta. Kortti symboloi muutosta, vanhan taakse jättämistä ja uuden löytämistä. 
 
 Tämä maalaus kertoo ihmissuhteista, joissa energian virtaaminen on pysähtynyt. Sinun on aika katsoa itseäsi, asettaa rajoja ja sanoa "ei." Se, että kohdistat rakkautesi ihmisiin, joilta ei saa mitään, saattaa johtua vanhasta käyttäytymismallista. Tämä saattaa olla merkki siitä, että pelkäät hyväksyä rakkautta.
***
Tämä hetki: KUOLEMA

 

-Kuolema ja ylösnousemus, vanhoista pauloista vapautuminen, ulkoiset muutokset-

Kuoleman kortti ei merkitse yleensä fyysistä kuolemaa. Tavallisesti se viittaa radikaaliin ulkoiseen muutokseen. Vanhojen suhteiden on hajottava, päätyttävä. Siihen voi liittyä kipeitä kokemuksia, mutta kortin nostaminen merkitsee valmiuksiasi tähän. Irtipäästäminen vapauttaa sinut, vaikka vaikeaa se voi olla. Kuolema näyttää kahdet kasvonsa: ne, jotka tuhoavat ja repivät hajalleen ja ne, jotka vapauttavat sinut vanhoista, liian sitovista, elämänkielteisistä siteistä. Riippuu omasta asenteestasi, kumpi näistä toteutuu.

Olet nyt valmis tekemään elämässäsi tarvittavat muutokset. Hyväksy se tuska, joka saattaa seurata vanhan menettämistä. Millaisissa aikansa eläneissä suhteissa tai tilanteissa yhä roikut?

Kuole ennekuin kuolet.

Pystyäksesi todella elämään yltäkylläisyydessä sinun on joka hetki oltava valmis luopumaan siitä, mikä on mennyttä; minkä olet jättänyt taaksesi.
***
Lähitulevaisuus: LANTIT 8. VAROVAISUUS


-herkkyys, hellyys, toisen huomioiminen, rakastava huolenpito, sisäinen ja ulkoinen kukoistaminen, oikeanlainen vaatimattomuus, viisaus, hidas eteneminen-

Se mikä sinussa on puhkeamassa kukkaan, on harvinaisen kaunista ja herkkää. Anna sille sen tarvitsema suoja ja vahvistus. Sinun ei tarvitse pakottaa mitään! Kaikki kehittyy oikealla ajallaan.

Tämä kortti symboloi ahkeruutta, luovuutta sekä taitoa suoriutua hyvin erilaisista käytännön tehtävistä. Tässä kortissa työnteko- olipa se sitten ruumiillista tai henkistä- koetaan syvällisesti; sen kautta ihminen voi kasvaa. Tämä kortti symboloi työtä, jota tehdään oman itsensä vuoksi, ei niinkään henkilökohtaisen motiivin vuoksi. Se on päämäärä itsessään! Lanttien 8. kuvaa myös uusien taitojen ja kykyjen oppimista ja niiden jakamista muille. 


" Ahkera ja keskittynyt työ tuottaa tuloksia. Sinun tarvitsee ehkä olla vieläkin järjestelmällisempi. Mutta menestystä tulee kärsivällisyyden kautta. Opit uusia asioita. Voi merkitä uuden alan vaihtoa tai koulutuksen alkamista."

Tee kaikki, mitä tehtävissä on! Mutta hellitä sitten luottaen, että elämän virta vie sinua parhaaseen mahdolliseen suuntaan. 

***

Mielenkiintoista! Ensinnäkin kaksi kertaa numero 8. tässä pöydässä. Kahdeksikot kuvaavat erityisesti materiaalista menestystä! Maljojen 8. on aivan paikassaan. Kun luin tulkinnan, se kuvastaa todella hyvin juurikin tuota mennyttä viikonloppua ja omia tuntemuksiani. Kuolema- kortti taas vahvistaa muutosta, suurta suunnan muutosta, mitä se sitten ikinä onkaan. Lanttien 8. taas kuvastaa paljon työntekoa ja kaikkea mikä siihen liittyy. Luovuus jne. Eli ihan perusasioiden äärellä ollaan.

Tulkoon tästä viikosta hyvä ja hieno!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)