perjantai 17. lokakuuta 2014

Perjantain tunnelmia

Huomenta!

Viikot vierähtävät todella nopeasti, taas ollaan perjantaissa. Katsotaan tähän perinteinen kolmen kortin pöytä ja lisäksi viesti Yksisarvisilta.

Näin alkajaisiksi täytyy todeta että vähän synkältä näyttää..Katsotaan!

Lähimenneisyys: LANTIT 7. EPÄONNISTUMINEN

Tämä kortti on sikäli kyllä totta, että olen ollut viimeaikoina taas tällaisissa fiiliksissä. Onneksi ja toivottavasti se on nyt historiaa.

-rajoittuneisuus, kohtaloon alistuminen, epäröinti, ylitsepääsemättömiltä näyttävät esteet, luhistumisen pelko-

 Virheiden tekemisen pelko liittyy tässä liiketoimintaan, raha-asioihin, fyysiseen kuntoon ja/tai terveyteen. Tämä kortti antaa sinulle vihjeen, joka kannattaa ottaa vakavasti. Tiedostettu tai tiedostamaton pelko on olemassa. Nyt sinun on aika tunnustaa, havaita ja hyväksyä pelkosi. Nämä ovat välttämättömiä askeleita pelon voittamisessa, siitä irtipäästämisessä ja myönteisemmän asenteen luomisessa. Elämänmyönteiset ajatukset ja asenteet antavat elämälle arvon kaikessa sen kauneudessa ja runsaudessa.
Synkät ja pelontäyteiset odotukset estävät kykyäsi käsitellä asioita. Sinun pitäisi nyt huolella tarkastella näiden odotuksien sisältöä ja laatua.
Minulla on rohkeutta uskoa, että kaikki elämässäni tapahtuu minun parhaakseni.

 Nykyinen suuntasi saattaa johtaa epäonnistumiseen! Tutki, miten sinun olisi kenties muutettava ajattelu- ja toimintatapojasi.

 ***

Tämä hetki: SAUVAT 3. HYVE


-hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja-

Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa omaa voimaasi. Tällainen sisäinen rauha tuo uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävä ja pystyt torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Olet täynnä elämänenergiaa ja voimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.

Jos tiedät, mitä tahdot, ja olet vilpitön ja sopusoinnussa todellisen olemuksesi kanssa, menestys ja täyttymys seuraavat luonnostaan.
 ***

Lähitulevaisuus: MIEKAT 8. HÄIRINTÄ

Rohkeus puuttuu. Pelko on jähmettänyt paikalleen. Avuttomuuden tunne. Onko sinut aivopesty ajattelemaan ettet pysty tai osaa? Sinä osaat ja pystyt vapauttamaan itsesi tästä tilanteesta. Ratkaisu on itseasiassa aika yksinkertainen. Vapauta itsesi turhista kahleista.

Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi. 


Anna asioiden olla ja kehittyä itsestään jonkin aikaa. Älä aloita mitään uutta sinä aikana, kun näihin päätöksiin liittyvä epävarmuus vallitsee. Jupiter tuo ennennäkemättömän ja odottamattoman muutoksen parempaan. Ongelma, jota tällä hetkellä tuntuu olevan mahdotonta ratkaista, tulee kyllä ratkeamaan itsestään.


Kaikki, mikä heikentää sinua - kielteiset ajatukset, tunteet, tilanteet tai ihmiset - estää menestystäsi.

Tämä kortti liittyy varmasti työelämään ja sen vaatimuksiin. Niin olen joskus aikaisemminkin kokenut ja tuntenut. Aioin äsken jättää työhakemuksen, mutta se jäi vielä lähettämättä. Katsotaan tilannetta...

***
Ja nyt vielä ihanien Yksisarvisten pariin. Katsotaan mitä kerrottavaa heillä on!

HELLO AND GOOD-BYE

Hyvää päivää ja näkemiin.
Tulet huomaamaan pian, että tuleva muutos muuttaa asiat paremmiksi. Elämäsi on muutoksessa ja sinusta tuntuu siltä ettei sinulla ole valtaa asioiden kulkuun. Mutta sinusta pidetään huolta koko ajan. Kun sanot näkemiin vanhalle ja toivotat uuden tervetulleeksi, niin huomaat muutoksen olevan osa jokaisen elämää. Muutos auttaa sinua luopumaan asioista, joista olet jo kasvanut yli. Sanoessasi menneisyydelle hyvästit, pidät kuitenkin vanhat kokemukset ja muistot syvällä sisimmässäsi. Ne ovat aarteita, jotka säilyvät läpi elämän.

***

Oikein mukavaa ja syksyistä viikonloppua!!!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)