perjantai 6. maaliskuuta 2015

Viikonlopun näkymät!

Huomenta!

Kuinka taas tuntuukaan siltä että nyt olen nostanut aika tavallakin tällä viikolla näitä kortteja ja pyytänyt apua ja neuvoa milloin mihinkin? Mutta nyt on perinteisen yleiskatsauksen aika tulevaan viikonloppuun.

Menneisyys: MIEKKOJEN RITARI

 

”Päämääräsuuntautuneisuus, kunnianhimo, joustavat älylliset voimavarat, intohimo, raju kiihko.”

Nyt on hyvä aika saada suunnitelmia etenemään, asettaa päämääriä ja toteuttaa ne.  
 
Kullanvihreässä haarniskassaan täyttää laukkaa ratsastava Miekkojen Ritari on menossa metsästämään. Tämä kuva on hänen päämääräsuuntautuneen mielensä täydellinen ilmaus. Ritari tietää, minne on menossa eikä hän lepää ennenkuin on saavuttanut päämääränsä. Hänellä on ainutlaatuisen hyvä keskittymiskyky. Ajatukset ja ideat tulevat valon nopeudella.  
***
 
Tämä hetki: LANTIT 2. MUUTOS

 
- muutos, transformaatio-

Kolminkertainen muutoksen kortti. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu suurelle muutokselle luottavaisin mielin!

Onnea ja laajentumista symboloiva Jupiter osoittaa, että muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta, jotka ovat kauriin merkin ominaispiirteitä. Muutos on aina tarpeen, kun se, mikä on vanhaa, ei ole enää tasapainossa. Muutos ravistelee meitä ja herättää meidät. Käärmeen päässä oleva kruunu symboloi hereilläoloa.

AINOA PYSYVÄ ASIA ON MUUTOS.


Tulen joka päivä, kaikin tavoin, paremmaksi ja paremmaksi.

***
 
Lähitulevaisuus: KUOLEMA

 

-Kuolema ja ylösnousemus, vanhoista pauloista vapautuminen, ulkoiset muutokset-

Kuoleman kortti ei merkitse yleensä fyysistä kuolemaa. Tavallisesti se viittaa radikaaliin ulkoiseen muutokseen. Vanhojen suhteiden on hajottava, päätyttävä. Siihen voi liittyä kipeitä kokemuksia, mutta kortin nostaminen merkitsee valmiuksiasi tähän. Irtipäästäminen vapauttaa sinut, vaikka vaikeaa se voi olla. Kuolema näyttää kahdet kasvonsa: ne, jotka tuhoavat ja repivät hajalleen ja ne, jotka vapauttavat sinut vanhoista, liian sitovista, elämänkielteisistä siteistä. Riippuu omasta asenteestasi, kumpi näistä toteutuu.

Olet nyt valmis tekemään elämässäsi tarvittavat muutokset. Hyväksy se tuska, joka saattaa seurata vanhan menettämistä. Millaisissa aikansa eläneissä suhteissa tai tilanteissa yhä roikut?

Kuole ennekuin kuolet.

Pystyäksesi todella elämään yltäkylläisyydessä sinun on joka hetki oltava valmis luopumaan siitä, mikä on mennyttä; minkä olet jättänyt taaksesi.
***

Indikaattorikortti johon kaikki kuvastuu: SAUVAT 3. HYVE



-hyveellisyys, turmeltumattomuus, rehellisyys, itseluottamus, ei kompromisseja-

Ruumis, äly ja henki ovat tasapainossa keskenään. Ymmärrät oman voimasi ja annat sille vapauden toimia. Et koskaan anna muiden alistaa omaa voimaasi. Tällainen sisäinen rauha tuo uutta itseluottamusta eikä turhista ongelmista tule rasitetta. Sisäinen viisautesi on riittävä ja pystyt torjumaan kaikki mahdolliset esiin tulevat huolet ja epäilyt. Olet täynnä elämänenergiaa ja voimaa, mitä kortin oranssi väri kuvaa.

Jos tiedät, mitä tahdot, ja olet vilpitön ja sopusoinnussa todellisen olemuksesi kanssa, menestys ja täyttymys seuraavat luonnostaan.
*** 
Jotenkin saan tästä sellaisen käsityksen, että muutoksia on luvassa. Ja sama mitä ennenkin olen sanonut, niin itseluottamusta ja rohkeutta tarvitaan!

Hyvää viikonloppua Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)