perjantai 20. maaliskuuta 2015

Viikonlopun näkymät

Huomenta!

Tänään katsotaan viikonlopun näkymät Bohemian kissoista.

Lähimenneisyys: SAUVOJEN 7.

No nyt on kyllä hurjaa menoa. Kissa heiluu parvekkeella keppi kädessään ja ilmesesti alapuolella on muita kissoja jotka heiluttelevat keppejään myös. Ollaankos tässä barrikaadeilla? Taustalla patsaskin tuntuu antavan lapsipatsaalle selkään. Tunnelma on uhkaava ja kissan silmätkin ovat mustuneet...Myös pilvet taivaalla enteilevät myrskyä. Hui! Tunnelmankuvaus sopii ainakin minun henkilökohtaiseen työviikkooni. Kiirettä on ollut ja levottomuutta kaikin tavoin. Hermotkin ovat olleet koetuksella. Ehkä tuleva auringonpimennys saa energiat huippuunsa aggression kautta?
"Struggling to win
endless battles- but you sort of enjoy them
feeling alone against the world
a determined competitor"
***
 
Tämä hetki: MALJOJEN 2.



Nyt on aika kohottaa malja meille kahdelle. Kissat ovat pukeutuneet parhaimpiinsa ja kultaisia kuppeja kilistellään. Tausta on varsin kuninkaallinen. Arvostetaan lähimmäisiämme ja kunnioitetaan kaikkia niitä upeita tyyppejä, jotka lähellämme asuvat. Sekä sydämissämme että fyysisesti. Minusta hieman ironista ainakin jos kovin yksioikoisesti ajattelee, sillä Maljojen Ritari lähtee tänään matkalle ja hän kilistelee kyllä jonkin toisen kanssa ja minä en ilmeisesti kilistele kenenkään kanssa. Ketä tässä nyt tarkoitetaan? :-) Jokatapauksessa kortti lupaa hyvää ja ajatuksia voi herätä kerroksellisesti.

"A Strong mutual attraction
the beginning of a relationship
a close partnership
becoming friends again after quarrel
a partnership, betrothal, or possibly, a marriage"
***
 
Lähitulevaisuus: LANTTIEN HOVIPOIKA


Tässä kuvassa tuodaan uutta tietoa tai julistetaan jotakin. Hyviä uutisia on tullut. Kissa lukee paperikääröä vihreässä viitassaan. Ollaan ulkona ja taustalla näkyy kaupunkia. Ehkä uudet suunnitelmani toteutuvat?

 "Someone who is learning something about the physical world, resources or finances."
 ***
Ihanaa viikonloppua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)