keskiviikko 18. lokakuuta 2017

Keskellä viikkoa!


"Listen to Your True Feelings Kuuntele todellisia tunteitasi
Älä anna muiden puhua sinua tekemään asioita, joiden tiedät olevan väärin.  Joku saattaa pyytää sinua tekemään jotain, joka on periaatteittesi vastaista, ja voit joutua kiusaukseen miellyttääksesi muita. Mutta kortti muistuttaa, että on tärkeintä kuunnella sisintään ennen kuin tekee mitään. Valitse se polku, joka tulee tekemään sinut onnellisimmaksi pitkällä tähtäimellä. Kuullaksesi sisintäsi, sinun tulee viettää aikaa hiljaisuudessa ja toimi niin kuin sydämesi käskee sinun toimia."
***
Huomenta!

Tänään tämä kaunis ajatus. Itse asiassa todella mielenkiintoinen, sillä olen lupautunut tänään sellaiseen juttuun mistä en ole ollenkaan varma. Tekisi mieli peruuttaa koko juttu, mutta en nyt vielä ole ainakaan tehnyt sitä.


Positiivisiin asioihin. Tällä hetkellä tuntuu mukavalta mennä töihin. Vaihteeksi. Asiat alkanevat sielläkin rullaamaan ja pidän todella paljon työajoistani. Toisekseen tämä koirattoman ihmisen elämä alkaa tuntua ihan mukavalta. Salaa tietenkin seuraan nettisivuja ja uusien pentujen syntymää ja katselen kuvia. Niitä on turvallista katsella. Se on mahdollista ja lohduttavaa. Uutta koiraa minulla ei ole nyt mahdollisuutta hankkia, mutta onneksi voin unelmoida.

Kyllä tässä taas nähtiin, miten ihania ja positiivia asioita Yksisarviset tuovat elämään!

Ihanaa päivää Sinulle!

1 kommentti:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)