keskiviikko 25. lokakuuta 2017

Olet lahjakas!



Tämä kortti kertoo että sinä olet erittäin älykäs. Kuten älykkäät tietokoneet, sinullakin on taito opiskella ja muistaa paljon materiaalia. Olet erittäin älykäs löytämään asioita, jotka kiinnostavat sinua. Sinulla on myös luovuuden lahja. Sinä tulet menestymään viisautesi avulla, samoin taitosi avulla, jonka kanssa etenet erityisiä linjoja pitkin.
Sinulla on monta eri tapaa opiskella, joten kokemuksesta tiedät, milloin et tuntenut olevasi älykkäimmilläsi. Siitä syystä hahmota se, miten aivosi toimivat. Esim. pidätkö kuvista? Jos pidät, niin sinun kannattaa opetella kuvia katsomassa, siten että hahmota kuvat päässäsi. Vai koetko tunnelmat ja tunteet tärkeämmäksi? Jos näin on, silloin opit parhaiten kuuntelemalla tunteikkaita tarinoita tai koskettamalla ja tunnustelemalla asioita, joita opiskelet.
Jos ihmiset eivät ymmärrä sinua, älä anna sen vaivata sinua. Tärkeintä on että sinä muistat kuka sinä olet; älykäs, viisas lahjakas ja luova persoona. Vaikka olet erilainen kuin muut, sinulla on paljon mistä tarjota. Käytä kykyjäsi ja auta muita. Laita kaikki projektit päätökseen ja tiedä että sinulla on lahja maailmalle monin eri tavoin näyttää!
 ***
Huomenta!

Älä siis pidä kynttilää vakan alla, vaan anna palaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)