tiistai 17. lokakuuta 2017

Ongelmanratkaisua - 7 kortin kuvio

Huomenta!

Nyt katson pienen 7 kortin kuvion teemalla - mitä pitäisi tehdä?
Mietin vakavasti erääseen projektiin liittymistä, mutta kovasti vielä epäröin.
Katsotaanpa mitä kortit vihjaavat tähän kohtaan. 

Kortti 1. Menneisyys tai jokin, mikä on nyt päättymässä

SAUVAT 4.Täydentyminen

 
"täydentyminen, yhtenäisyys, uuden alun mahdollisuus, rohkeat ratkaisut, rakkauden puhdistuminen"

Tämä kortti kuvaa täyttymystä ja tyytyväisyyttä sekä uusien asioiden aloittamista. Vanha täytyy saada päätökseen ennenkuin uusi voi alkaa. Ihmissuhteissa oleva jännite voi olla myönteistä, jos molempien osapuolien yksilöllisyys otetaan huomioon ja sitä kunnioitetaan. Kortti kuvastaa myös positiivista vastuun ottamista.

Jotain kaunista on tulossa ihmissuhteisiisi. Saatat huomata sen ensin siitä, että vakiintunut tilanne asetetaan kyseenalaiseksi ja siitä puhutaan avoimesti. Vanhan selkiinnyttäminen on uuden ykseyden, uuden alun, edellytys. Kun teet parhaasi ja nautit siitä, mitä teet, voit tuntea tyytyväisyyttä ja rauhaa. Nyt sinun on todella aika nauttia aikaansaannoksistasi ja myös tehdä aivan uudenlaisia, raikkaita aloitteita ja suunnitelmia. Kortti saattaa viitata myös uuden ihmissuhteen aloittamiseen. Sitä ennen kaikki vanha on selvitettävä. Jos pidät jostain ihmisestä, näytä se hänelle. Toimi ylipäätään yhdessä sellaisten ihmisten kanssa, joista pidät ja joiden kanssa tunnet olosi kotoisaksi.

Oletko valmis hyväksymään kumppanisi sellaisena kuin hän on, erovaisuuksistanne huolimatta? 

Mitkä asiat täytyy saada selkiinnyttää tai ratkaista välittömästi? Osaatko päästää irti menneestä?
Juhlin elämää!!!
 
Vanhan loppuunsaattaminen vapauttaa minut aloittamaan uutta.


Kortti 2. Nykyisyys

AURINKO
 
"Erittäin suuri luova energia, tietoisuus, luovuus, kumppanuus, lämpö, nykyhetkessä eläminen, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys."

Aurinko symboloi elämän energiaa, lämpöä, luovuutta, ystävyyttä ja yhteistyöhalua. Aurinko on inspiraation lähde ja se avaa mahdollisuuden kokea sisimmässä piilevät rajattomat voimavarat. Tämä kortti kuvastaa kykyä ilmaista sisäistä olemustasi täydellisesti ja luovasti. Aurinko ilmentää sisimmästä pulppuavaa perusvoimaa sekä tasapainoisia ja onnellisia ihmissuhteita. Kaikenlainen yhteistyö on tämän kortin erityissuojeluksessa!
 
Toiveittesi täyttäminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa."

"Kortissa on kaksi lasta, joilla on perhosen siivet; tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena. Kaikki energia voidaan käyttää nyt  yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.

Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kantavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka hetki ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.

Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.



Kortti 3. Tulevaisuus, tai jokin, mikä on juuri alkamassa

LANTTIEN ÄSSÄ

 
"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.




Kortti 4. Mitä on tehtävä

 MAAILMANKAIKKEUS
 
 
”Täydentyminen, kosminen liitto, matkustaminen, orjuudesta vapautuminen, karmasta vapautuminen.”
 
Tämä on Suurten Salaisuuksien korttien viimeinen kortti. Se sulkee ympyrän, joka alkaa Narrista. Tärkeä tehtävä on täytetty ja jälleen palataan Narrin viattomuuteen ja vilpittömyyteen. Pisara häviää mereen ja meri tulvii pisaraan.

Ympyrä on sulkeutunut. Olet lähempänä maailmankaikkeutta. Sinun on nyt mahdollista nähdä asiat sellaisina kuin ne todella ovat. Asetelma on valmis uuden aloittamiselle tai jonkin asian suotuisalle loppuunsaattamiselle. Elämäsi tapahtumat ovat sopusoinnussa maailmankaikkeuden kanssa.

Millä elämäsi osa-alueilla sinun on aika vapautua? Onko tiedossasi jokin matka tai jokin yritys, jotka vain odottavat, että tekisit jotain niiden eteen? 
 
Luota omaan intuitiiviseen ymmärrykseesi! Tee lista kaikista loppuunsaattamattomista tilanteista, joiden selvittäminen helpottaisi oloasi.
 
Olen yhtä maailmankaikkeuden kanssa.
Kortti 5. Ulkopuolelta tuleva apu tai ongelmien aiheuttaja

 PAHOLAINEN

-uutta synnyttävä energia, uusi elinvoima, huumori, aistillisuus, seksuaalisuus, luova energia, yksilöllisyys- 


Paholainen on yksi pakan väärinymmärryteimpiä kortteja. Ymmärtääkseen tätä korttia pitää vapautua kaikista tavanomaisista moraalikäsityksistä ja taikauskosta. 
 
Paholaista kuvaa Pan-jumala valkoisen vuorikauriin muodossa. Kauriilla on voimakkaat, kierteiset sarvet. Sen takana oleva pylväs symboloi jäykistynyttä penistä ja alhaalla olevat pallot kuvaavat kiveksiä. Tämä kortti kuvaa luovaa energiaa sen materiaalisimmissa ja maskuliinisimmassa muodossa.
 
Palloissa on 4 naisen ja 4 miehen vartaloa, jotka muistuttavat siittiösoluja. Nämä ovat uuden tuojia. Syntymän ja kehityksen valtavaa voimaa kuvaa myös sauva, jonka päässä on siivekäs pallo sekä kaksi käärmettä, Horuksen ja Osiriksen käärmeet.
 
Jotkut ihmiset saattavat "demonisoida" sinut, haluavat jättää nähdä sinussa paholaisen. Kohtaa heidä humoristisesti ja keveästi. Hyväksy se, mitä elämä antaa sinulle. Pidä jalkasi maassa!
 
Onko sinulla jokin toive tai halu, jota et salli itsellesi?
 
Olen oman elämäni herra.
 
Ilmennä luovuuttasi kaikin mahdollisin tavoin. Säilytä kuitenkin aina vapautesi ja riippumattomuutesi.


Kortti 6. Suurimmat toiveet tai pelot

 TAITO

- vastakohtien yhdistäminen, tasapaino, sisäinen muutos, transformaatio, alkemia, merkittävä askel, luova voima-

Tämä kortti merkitsee haastetta katsoa sisäänpäin. Vastakohtien yhdistämisen tässä vaiheessa sisäinen muutos ei lainkaan siedä ulkopuolelta tulevia sysäyksiä tai paineita. Löytääksesi kätketyn kiven, timantin, sinun täytyy katsoa sisäänpäin.

 "Nauti kaikin tavoin itsestäsi, energiastasi ja taidoistasi ja anna niiden ilmetä luovuutena. Sinun ei tarvitse enää taistella eikä tuntea tuskaa."

Antaudun jumaluuden perin pohjin muuttaville voimille. Olen luovien energioiden käytössä oleva avoin kanava.

Kortti 7. Tulos, seuraus, avain

SAUVOJEN 9. LUJUUS
 
-tietoisten ja alitajuisten energioiden yhdistymisestä syntyvä lujuus, eheys-

Kortin keskellä oleva vahva sauva yhdistää auringon ja kuun. Auringon edustama tietoisuuden säteilevä valo tuo näkyviin kuun kuvaamat, piilossa olevat alitajuiset voimat. Piilevät voimat herätetään ja niitä voidaan käyttää johonkin tarkoitukseen. Näiden voimien olemassaolon tajuaminen vapauttaa energiaa, joka tuntuu uudelta ja erikoiselta. Lujuus tulee sisältäpäin. Tätä kuvaavat taustalla kaikissa 8. sauvassa kasvavat kuut. Vastikään löydetty lujuus karkottaa tietämättömyyden pimeyden.

Kun alitajunta tulee esille, kohtaamme monia sellaisia asioita, jotka olemme peittäneet välttyäksemme katsomasta niitä. Tämä voi olla pelottavaa. Voimme pelätä tuntevamme jälleen niiden haavojen tuskan, jotka olemme peittäneet ja toivoneet unohtaneemme. Kaikille elämämme alueille ulottuvien uusien ennenkokemattomien voimien ilmeneminen ja niiden järjestykseen saattaminen saattaa myös pelottaa. Sisäinen lujuutesi kasvaa tilanteen vaativuuden mukaan.

Olet keskellä tapahtumaketjua, jonka aikana löydät todellisen lujuutesi. Luota sisäiseen oppaaseesi! Haluat ehkä osallistua ryhmiin, jotka voivat auttaa sinua kehittämään ja ilmentämään omia kykyjäsi.

Pelkäätkö vähän omaa lujuuttasi? Millä elämäsi osa-alueilla tämä ilmenee?

Kiinnitä näinä aikoina huomiota uniisi.

Tiedän yhä selvemmin, kuka olen. Tämän tajuaminen johtaa piilevien vahvuuksieni täyteen kehittymiseen.
***
Kyllä tämä näyttää nyt mielestäni siltä, että epäröinnistä huolimatta projektin alkamiselle tuulet olisivat suotuisat. Ehkäpä lähden siihen mukaan :-)

Olipa muutenkin virkistävää katsoa kortteja vähän pidemmän kaavan mukaan. Tänä aamuna siihen oli myös mukavasti aikaa.

Pidä huolta itsestäsi!
           

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)