torstai 7. joulukuuta 2017

Hirtetty Torstai ja pohdintoja

Huomenta!

Tämän päivän teemaksi nousee HIRTETTY



"Jähmettynyt, paikoileen jumiutuneen suhteen tai tilanteen päättyminen, irtipäästäminen, luopuminen, antautuminen, oppiminen näkemään uudella tavalla, tarve muuttaa vanhat käyttäytymismallit"

Kortti kuvaa oman tahdon murtumista. Tilanne on umpikujassa, liikkumatilaa ei enää ole. Jäykät käyttäytymismallit murtuvat ja vanha selkiintyy. Kortti kuvastaa asioiden näkemistä uudessa valossa. Se merkitsee henkistä kasvua rajoittavien lukkiutuneiden asenteiden murtamista. Hirtetty on tullut umpikujaan, josta ainoa suunta on ylöspäin, kohti korkeuksia. Kortti symboloi egon kuolemaa ja sielun, ihmisen sisimmän olemuksen ylösnousemusta.

Nyt sinun on mahdollista tiedostaa, mihin olet jumiutunut. Mitkä elämäsi alueet ovat jumissa pikemminkin kuin alati muuttuvia ja virtaavia? Mitään ei ole tehtävissä. Jo pelkästään se, että huomaat selvästi, mikä on todellisuutesi, tekee sisäisen muutoksen mahdolliseksi.
Millä elämäsi alueella olet jumiutunut? Oletko valmis huomaamaan vanhat käyttäymismallit ja ajatukset? Oletko valmis päästämään niistä irti?

Päästän irti. Ymmärrän, hyväksyn ja haluan seurata elämässäni jumaluuden tahtoa, josta vähitellen tulen tietoiseksi.

USKALLAN TEHDÄ TARPEELLISET MUUTOKSET ELÄMÄSSÄNI

***
No niin, osuipa taas oikeaan.

Minun eilinen itsenäisyyspäiväni sujui todella surullisissa merkeissä. Masennuin oikein kertaheitolla ja koin suurta apeutta. Minusta tuntuu että olen oman elämäni vanki, enkä pysty tekemään näitä tarvittavia muutoksia elämääni mitä tämä korttikin nyt kehoittaa tekemään. Nyt pelkään että joulu on vielä pahempi. Toivottavasti ei.

Oloni oli tosiaan niin kurja, että avasin pitkästä aikaa Salaisuus- kirjan. Uskon siihen ja sen voimaan. Niinpä ensimmäinen oivallus oli:
- älä ole menneisyytesi vanki. Kaikki mitä olet nyt on menneisyyttä. Katso tulevaisuuteen ja luo uusi tulevaisuus. Eli tämän ymmärsin siten, että juurikin rahatilanne, asumismuoto, perhe, työ, kehon tilanne ovat kaikki osa menneisyyttä. Olen nyt tämänlainen ja tässä tilassa siksi, koska menneisyyteni on ollut tietynlaista. Olen sen tulos. Mutta....kun ajattelenkin ensinnäkin kaikkea sitä hyvää KIITOLLISUUDELLA mikä minulla nyt on, ja luon unelmieni tulevaisuuden niin saavutan sen. Pikkuhiljaa, mutta saavutan sen todella. Ihan niinkuin Jutta Gustafson sanoi Linnan juhlissa että jokainen ihminen on vastuussa omasta kuluneesta vuodestaan...onko se ollut hyvä tai huono..tajusin että olen viimeiset puoli vuotta manannut tätä vuotta ja kertonut kaikille miten paska vuosi minulla on meneillään. Olen näillä ajatuksillani vain tehnyt lisää sitä huonoa...Sitä mitä ajattelet, sitä saat.

Näin ollen jos puntari näyttää nyt Suomi100 vuoden mukaan melkein 100 niin se ei näytä sitä enää huomenna, jos päätän ja haluan niin. Haluan elää kuin hoikat ihmiset ja ennen pitkää olen sellainen.

Arvaattekin varmaan että seuraavaksi kerron koirasta. Ihan kauhea koirani ikävä on ollut ja haaveilen uudesta koirasta jota en voi tähän kotiini ottaa. Tarvitsen isomman kodin. Siispä alan elämään kuin koirallinen ihminen ja etsin itselleni isomman kodin. Jos en pysty ostamaan heti sitä haluamaani kartanoa, niin voin tyytyä vähempään, jos koolla on väliä. Isompia saa halvempiakin. Ja ennenpitkää löydän itseni sieltä ns. kartanosta.

Teen töistä rahan vuoksi. Voin alkaa visioida mitä haluan tulevaisuudessa tehdä. Hakeudun koulutukseen, teen ehkä jotain muuta. Jne. jne.

Tärkeintä on oppia olemaan kiitollinen siitä mitä minulla nyt on. Se lisää positiivisuutta ja kiitollisuutta. Sen sijaan jos koko ajan valitan ja ajattelen sitä, mitä minulla ei nyt ole se lisää elämääni vielä enemmän tyytymättömyyttä.

Tämmöisiä näin alkajaisiksi.

Kiitollista päivää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)