perjantai 22. joulukuuta 2017

Joulu lähestyy aina vaan

Huomenta!

Päivän teemana on BEST FRIENDS
 

Best Friends - Parhaat ystävät

Tämä kortti kertoo, että sinun tulisi viettää aikaa ystäväsi kanssa. Anna tänään aikaa ystävällesi ja jakakaa yhdessä tunteitanne. Aika, jonka vietätte yhdessä, on lahja molemmille.
Joskus voit tuntea olosi yksinäiseksi. Muista, että silloin voit pyytää enkeleitä olemaan kanssasi – pyydä heitä auttamaan sinua ystäviesi kanssa. Enkelit voivat tuoda uusia ihmisiä elämääsi.
***

Kyllä nyt on pakko sanoa, että tässä vaiheessa en kyllä ehdi ystäviä tapailemaan. Olen aina ihmetellyt sitä että kun meillä tohinat korkeimmillaan ja joulua laitetaan kieli keskellä suuta, on toisilla aikaa tavata ystäviään ja viedä vaikkapa pieniä paketteja :-) Ehkä he ovat tehneet joulun jo kotiinsa viikkoja sitten, toisin kuin minä. Kai se on opittu tapa. Minä harrastan vieläkin sitä, että vähän viimetinkaan alan juttuja laittelemaan. Ulkovalot ovat olleet kyllä jo marraskuulta lähtien, mutta vasta eilen sain aikaiseksi laittaa ja ostaa muutaman jouluvalon ja seuraavat kaksi päivää on luvassa kokkailua ja siivousta. Onneksi tein laatikot jo pakkaseen, niin niitä ei tarvitse alkaa tekemään.
Muutenkin ajattelin että tänä vuonna tekisin asioita vähän pienemmällä profiililla. Ei niin valtavasti kaikkea.
Muuten kyllä tunnelma on katossa, sillä tänään aloitan joululoman. Ensi vuonna on vasta paluu töihin.

Reipasta päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)