perjantai 29. joulukuuta 2017

Perjantain kuu

Huomenta!

Tänään teemaksi nousee TÄYSIKUU

 
"Jokainen 29,5 päivää isoäiti Kuu loistaa kirkkaana ja täynnä taivaalla, valaisee maisemaa hiljaisella loistollaan ja luo kauniin katon taivaalle ja tuo esiin maan fyysiset ominaisuudet. Täysikuu on kuin ohjaava majakka yössä. Hän on tehnyt tämän kierroksen, jatkuvan ja säännöllisen kuukausittaisen matkansa ja aloittaa nyt hitaan mutta tasaisen vetäytymisen varjoon.

Tässä kortissa näemme kuun suuruuden huipussaan, sen loiston ja puun siluettien luomisen. Tämä kaunis orb muistuttaa meille, että kaikilla sykleillä on loppuunsaattamisen ja täyttymisen aika, jota väistämättä seuraa vähennys, kunnes uusi sykli käynnistyy.

Nyt voit nauttia siitä, että kaikki, mitä olet työskennellyt, on nyt saavuttanut huipentuman. Se on saattanut olla suhteellisen lyhyt tai paljon laajempi, mutta ajan pituudesta riippumatta olet saapunut valmistumisvaiheeseen.

Anna itsesi tuntea tämän saavutuksen tyytyväisyys ja tyydytys. Se on kuin jos otat syvän hengityksen ja saavutat pisteen, jossa keuhkot ovat miellyttävän täynnä ja kehosi on valmis vapauttamaan tuon hengityksen. 

On tärkeää, että nautit tämän täydellisyyden lisäksi myös päästämällä irti ja anna itsesi rentoutua jälkikäteen, aivan kuten uloshengityksessä hitaasti ja tietoisesti. Ihmiset ovat liian innokkaita kiirehtimään esityslistaa seuraavalle esitykselle antamatta asianmukaista aikaa ja tilaa arvostaa ja kunnioittaa luonnollista vapautumiskierrosta, joka johtaa päätökseen. Anna itsellesi aikaa rentoutua ja levätä ennen seuraavan tehtävän hoitamista. "
***
Upeaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)