lauantai 17. maaliskuuta 2018

Maljojen Ritari

Huomenta!

Tämän päivän teemana on MALJOJEN RITARI

 

Ritari kuvastaa usein nuorta miestä (yleensä 18-30 v.) Hyökkäävä taipumus löytää omat voimavaransa ja käyttää hyväkseen juuri oman elementtinsä apukeinoja. On runollinen ja romanttinen. Hän voi opettaa rakkaudesta paljonkin, muttei pysty niinkään sitoutumaan, koska ei ole siihen vielä aivan kypsä."

-veden tulielementti, antautuminen rakkaimmille, kyky antaa, korkeamman tunnetason saavuttaminen, henkisesti tärkeät suhteet- 

Suhteet sydäntäsi lähellä oleviin ihmisiin ovat nyt tärkeällä sijalla matkatessasi kohti todellista menestystä ja täyttymystä.  

Kaipaat tiivistä kanssakäymistä ja vuorovaikutusta samanmielisten ja samalla tavalla ajattelevien ihmisten kanssa.

Kuinka voit rikastuttaa vuorovaikutusta ihmissuhteissasi?

Etsi todellista perhettäsi, yhteisöä, jossa tunnet olevasi kotonasi. Siellä voit olla yhteydessä ihmisiin kaipaamallasi tavalla.
***
Sattuipa osuvasti kun teemana on Maljojen Ritari ja juuri tällä hetkellä hän on tuottanut pettymyksen. Sen, miten iso se on, olen minä kuvitellut omassa päässäni. Valoisa ja kaunis lauantaiaamu on saanut ylleen tumman viitan. En halua hautautua sen viitan alle vaan pyristelllä sieltä pois. Elämä on liian lyhyt hukattavaksi, se on liian lyhyt  riitelemiseen. Pitäisi osata olla vain tässä hetkessä ja nauttia tästä hetkestä!

Mukavaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)