perjantai 20. huhtikuuta 2018

Aurinkoa!

Huomenta!

Tänään meille ilmestyy AURINKO


"Erittäin suuri luova energia, tietoisuus, luovuus, kumppanuus, lämpö, nykyhetkessä eläminen, tyydyttävä rakkaussuhde, viisaus, henkisyys."

Aurinko symboloi elämän energiaa, lämpöä, luovuutta, ystävyyttä ja yhteistyöhalua. Aurinko on inspiraation lähde ja se avaa mahdollisuuden kokea sisimmässä piilevät rajattomat voimavarat. Tämä kortti kuvastaa kykyä ilmaista sisäistä olemustasi täydellisesti ja luovasti. Aurinko ilmentää sisimmästä pulppuavaa perusvoimaa sekä tasapainoisia ja onnellisia ihmissuhteita. Kaikenlainen yhteistyö on tämän kortin erityissuojeluksessa!
 
Toiveittesi täyttäminen on mahdollista tässä ja nyt. Rentoudu ja antaudu tanssiin. Oikeat kumppanit löytävät toisensa."

"Kortissa on kaksi lasta, joilla on perhosen siivet; tanssii vihreällä luovuuden vuorella. He kuvaavat naisen ja miehen välistä vapautunutta suhdetta. Saavutettu vapaus ilmaistaan hurmioituneena ilona ja innostuksena. Kaikki energia voidaan käyttää nyt  yhteiseen luovaan prosessiin. Sitä ei enää tuhlata valtataisteluun, mustasukkaisuuteen tai rajojen asettamiseen.

Siivet symboloivat heidän yhdistynyttä luovuuttaan, kokemustaan liitosta suuren Valon palveluksessa. Nuo siivet kantavat heidät korkealle. He kokevat täyttymyksen joka hetki ja nauttivat siitä. Ei ole enää toiveita jostain tulevasta päämäärästä. Kaikki on tässä ja nyt ja niin on hyvä.

Olen tasapainossa jumalallisen Valon kanssa, joka täyttää minut ja ohjaa minua.

*** 

Upeaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)