maanantai 9. huhtikuuta 2018

Uusi viikko

Huomenta!

Tänään: MALJOJEN KUNINGATAR



-veden elementti, avoimesti näytetyt tunteet, äitiys, tunteiden rehellisyys-

Valon säteet ympäröivät Maljojen kuningattaren olemusta. Hänet voi nähdä vain, jos katsoo hyvin tarkasti. Kuningattaren olemusta ei voi ymmärtää älyllisesti- se täytyy tuntea ja aistia. Hän on verhoutunut salaperäisyyteen. Mikäli haluat ymmärtää tämän salaperäisyyden, sinun täytyy mennä syvälle herkkyyden ja tunteiden maailmaan.

Tyyni järvi, jonka rannalla Kuningatar levähtää, heijastaa hänen kuvansa melkein täydellisenä. Kuningattaren ulkoinen säteily on heijastusta hänen syvimmistä tunteistaan. Hän on kosketuksissa omiin tunteisiinsa ja näyttää ne avoimesti ja aidosti. Hänen ympärillään olevat ihmiset eivät aina ymmärrä häntä, mutta se ei ole hänelle ongelma. Kuningatar ei tee kompromisseja tunne-elämässään. Jos hän tekisi niin, hänen täytyisi kieltää itsensä ja hän saattaisi menettää kauneutensa hehkun.

Tällä kortilla on yhteyttä äitiyteen, perheeseen ja kotiin.

Kun näytät tunteesi avoimesti, sinusta tulee kaunis. Ympärilläsi saattaa olla ihmisiä, jotka eivät ymmärrä sinua, mutta älä välitä siitä! On olemassa tarpeeksi muita, joiden kanssa voit jakaa tunteesi.

Luota tunteisiisi! Elä sopusoinnussa niiden kanssa!

Avoimuuteni ja elinvoimani tekevät minusta kauniin.

***
Ihanaa päivää Sinulle!

2 kommenttia:

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)