maanantai 16. huhtikuuta 2018

Maanantai

Huomenta!

Tämän päivän teemana on LET GO OF STRESS!

 

"Älä ota harteillesi muiden stressiä, vaan luovu siitä juuri nyt.  Ruumiisi on ollut jännittynyt, koska olet kiinnittynyt muihin ihmisiin liian tiukasti. Tämä on saanut sinut tuntemaan itsesi stressaantuneeksi, vaikka stressaantuneita ovat juuri toiset, läheiset ihmiset. Stressi on saanut sinut surulliseksi tai vihaiseksi. Nyt on aika tehdä asialle jotain. Sinulla on voima valita ajatuksesi ja tunteesi. Toivottavasti valitset tuntea itsesi onnelliseksi juuri nyt."

*** 
Mahtava kortti! Minulla oli juuri maanantaiaamun stressi, mutta se onki nyt hellittämässä. Onneksi. Voi luoja! Tiedätte varmasti sen tunteen, kun kaikki tuntuu kaatuvan päälle. On kiire, mistään ei tule mitään ja mistään ei ole tullut mitään. Apua! Sitten kuitenkin hengitä syvään, istu alas ja ota rauhallisesti. Kyllä se tästä. Kiitos Yksisarviset. Kyllä se tästä.

Ihanaa päivää Sinulle!

2 kommenttia:

  1. Upea ja hyvä sanomallinen kortti.

    Noinhan se välillä käy, tulee otettua huolta läheisistä liikaakin.
    Olen myös kokenut että ajatuksia ohjaamalla ja pysähtymällä, saa stressiä hellitettyä. Myönnettävä ja hyväksyttävä myös se että on asioita jotka tapahtuu minusta riippumatta.

    Valoisaa ja voimauttavaa viikkoa Sinulle! ☀️

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)