torstai 19. huhtikuuta 2018

Lemmikit

Huomenta!

Tämän päivän teemana on PETS

 

Pets – Lemmikit


Rakastat ja ymmärrät eläimiä, ja eläimet rakastavat sinua. Ne tietävät, että ymmärrät heidän eritystä ääntään ja kunnioitat heitä. Kortti välittää kiitoksen eläimiltä, jotka haluavat sinun tietävän kuinka paljon he kunnioittavat sinua. Vietä enemmän aikaa eläinten parissa, sillä ne saavat sinut tuntemaan turvallista ja suloista rakkautta. Eläimet myös saavat sinut leikkimään ja pitämään hauskaa.  
***
Voi miten ihana kortti!
Juuri tänä aamuna ärsyynnyin taas eräästä ihmisestä. Olen hänestä ennenkin teille kertonut, mutta jotenkin alkaa vaan KETUTTAmaan suuresti kuin pientä ORAVAa kun juttelen hänen kanssaan puhelimessa. Minä reagoin hänen juttuihinsa hiljaisuudessa tai vaan myötäilemällä, vaikka sisäinen minäni sanoo vaikka mitä ja juttelen ihan eri juttuja hänelle päässäni. Jos sanoisin kaiken ääneen, mitä hänelle juttelen, hän ottaisi sen KETTUiluna ja todennäköisesti suuttuisi. No en tiedä kumpi tässä on parempi, hän suuttuneena vai minä KETTUuuntuneena.
 
Tänään kuitenkin aurinko paistaa nyt jo ja päivästä on tulossa kaunis. Ihanaa! Nyt en anna negatiivisten energioiden vallata minua. 
 
Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)