tiistai 20. marraskuuta 2018

Uusi päivä tuloillaan!

Huomenta!

Tänään Yksisarviskorteista nousi:  USKO ITSEESI



"Näe itsesi menestyvän ja tulet menestymään! Tämä kortti kehottaa sinua ajattelemaan positiivisia ajatuksia itsestäsi. Jos sinulla on jotain, jota tarvitset tai haluat, niin luo mielikuva itsestäsi onnistumasta.  Mitä enemmän uskot itseesi, sitä paremmin asiat onnistuvat.
Jos uskot menestykseesi, tulet saamaan hyviä tuloksia. Jos taas murehdit epäonnistumista, et tule nauttimaan kokemuksistasi.  Tärkeintä on uskoa siihen, että pystyt! Joka kerta kun teet jotain uutta, sinä opit ja kasvat. Ja tulet kiittämään itseäsi siitä, että opit voivasi tehdä kaiken, mihin uskot pystyväsi."

***
Voi miten ihana taivaansininen kortti! Kyllä, ja siis tämä on niin tärkeää nähdä itsensä menestyvän...Sitä saa mitä tilaa! Minulla on ollut pieni elämäntaparemontti menossa. Sellainen - pitkän kaavan mukaan...Olen nyt lisännyt liikuntaa, mutta ruokavalion kanssa on vielä pieniä ongelmia. Mutta kyllä se siitä! Hiljaa hyvää tulee!
Työelämässä on samaa vanhaa harmaata. Kaikki sujuu rutiinilla. En koe olevani urani huipulla. Ehkä vaihdan alaakin. Kuka tietää?! Nyt lähinnä katseeni on ensi kesässä ja toivon todellakin että ulkomuotoni on kohentunut siihen mennessä!

Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)