sunnuntai 30. joulukuuta 2018

Sunnuntai

Huomenta!

Tänään korteista nousi You`ll know in the Morning

  

"Aamulla herätessäsi sinulla on parempia ideoita mitä tehdä. Siihen saakka muista rentoutua. Yksi syy sille, että tunnet olosi epävarmaksi on se, että yrität löytää vastausta liian ahkerasti. Tällä hetkellä parasta mitä voit tehdä on luovuttaa ja rentoutua. Vastaus on jo odottamassa sinua, ja kun lopetat sen etsimisen, tulet tietämään mitä tehdä. Yön yli nukkuminen auttaa sinua löytämään parhaan vastauksen. Luota siihen, että löydät vastauksen aamulla. Se ei välttämättä ole koko vastaus, mutta se vähintäänkin johdattaa sinut oikealle polulle. Nuku hyvin" 

***
Juurihan minä nukuin hyvin ja juuri heräsin! No, eilen tuli taas pieni valintatilanne eteen enkä taaskaan osaa päättää mitä tehdä. Yritän löytää vastausta liian ahkerasti. Kaikki ajallaan...Sen edellisen asian - jota täällä kovin pähkäilin - päätin ja hyvä niin. Ihanaa miten Yksisarviset tietävät koko ajan, mitä täällä tapahtuu. Nytkin. 

Pitkästä aikaa aamuni on ihana. Mihinkään ei satu, ei henkisesti eikä fyysisesti. Tänään on tunne että saan paljon aikaan ja elämä järjestyy!

Ihanaa päivää Sinulle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)