perjantai 7. joulukuuta 2018

Torni

Huomenta!

Tänään korteista nousee muutosten TORNI


"kauaskantoinen sisäinen muutos, parantaminen, vanha tuhoutuu tehdäkseen tilaa uudelle, hengellinen uudistuminen, itsetuntemus"



Puhdistava, hävittävä tuli tuhoaa vanhan ja vie sen mukanaan. Mitään ei säästetä- egon torni horjuu tosiaan perustuksiltaan. Tämä perin pohjin muuttava voima tuhoaa kaiken, mihin yrität takertua. Se mikä menneisyydessä on ollut näennäisesti varmaa ja turvallista, alkaa muuttumaan hyvin epävarmaksi ja huteraksi. Jäljelle jää vain luottamus siihen, tieto siitä, että kaikkien elämämme tapahtumien alku on maailmankaikkeuden loputtomassa rakkaudessa. Ne antavat meille mahdollisuuden oppia ja tiedostaa.



Torni on myös eräs korkeimpia parantamisen kortteja. Aivan kuten mädän hampaan poisottaminen tuottaa helpotuksen koko keholle, myös kasvua estävien, paikoilleen jumiutuneiden tilanteiden ja suhteiden lopettamisesta alkaa koko olemuksesi parantuminen. Hampaan poisottaminen saattaa olla tuskallista, mutta koska hammas kerran myrkyttää koko elimistösi, sen poisottaminen on ainoa mahdollisuus. Kohtalon iskut saattavat tuntua surullisilta ja mittaamattomilta, mutta saamme ne osaksemme vain, koska tarvitsemme niitä.

 

" Jäykistyneet ja ahtaiksi käyneet rakenteet on hajotettava ennen kuin menestys ja täyttymys voivat tulla elämääsi. " Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?



Olet tai tulet pian olemaan keskellä äärimmäisen intensiivistä muutostapahtumaa. Mikä elämässäsi tuhoutuukin tai mitä sisälläsi ravistellaankin, tapahtuu, että puhdistuisit ja jollekin uudelle tulisi tilaa. Anna sen tapahtua!

Oletko valmis katsomaan itseäsi ja elämääsi uusin silmin?



Tarkkaile itseäsi jokapäiväisessä elämässäsi. Tilanteet saattavat toistaa itseään, mutta sinä et toista vanhoja, rajoittuneita käyttäytymismalleja.



Kaikki, mitä elämässäni tapahtuu, on minun parhaakseni. 

***
Ihanaa päivän jatkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)