perjantai 1. helmikuuta 2019

Helmikuu/ Vuositarot 2019

Helmikuun teemakorttina on

MIEKKOJEN 9. JULMUUS


-Viha itseä kohtaan, ivallisuus, ajattelemattomuus, raakuus, julmuus, kostonhalu, ilkeys, kataluus, rankaiseminen- 


Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. 


Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäymismalli ennen kuin kykenet pääsemään siitä eroon.
 

Se osoittaa taipumusta voimakkaalla Mars- energialla tapahtuvaan itsensä vähättelyyn. Vanhempien tai opettajien lapsuudessasi sinuun kohdistamat tuhoavat syytökset vaikuttavat sinuun yhä edelleen viiltävästi kuin silloin. Nyt vain olet ottanut kantaaksesi syyttäjän roolin.

Tämä voi tapahtua kahden eri henkilön välisenä sisäisenä väittelynä tai kahden eri näkökulman välisenä ristiriitana. Pelkäät ratkaisevan päätöksen tekemistä ja sitten mustaat itseäsi päättämättömyytesi vuoksi. Tai sitten päätät jotain ja sen jälkeen kidutat itseäsi tuntemalla huonoa omaatuntoa siitä, että muka päätitkin väärin. Esimerkkejä voisi luetella loputtomiin. Löydät kyllä sen, mikä sopii tämän hetkiseen tilanteeseesi. Tunnet olevasi olosuhteiden uhri ja saatat löytää hieman tyydytystäkin tuosta roolista.


Jossain harvoissa tapauksissa tämä kortti saattaa merkitä jonkun sydämettömän ihmisen osoittamaa julmuutta. Hän saattaa olla jonkinlainen fanaatikko tai kostonhimoinen tyranni.

Tämä kortti osoittaa taipumustasi julmaan itsesi vähättelyyn. Sinun on täysin tiedostettava ja ymmärrettävä tämä käyttäytymismalli ennenkuin kykenet pääsemään siitä eroon.


Kuka on arvostellut tai tuominnut sinua aiemmin elämässäsi? Millä tavalla nykyään tuomitset itseäsi? Oletko nyt valmis antamaan anteeksi vanhemmillesi, muille ihmisille ja itsellesi?


Nosta kortti minkälaista elämäsi olisi, jos hyväksyisit itsesi sellaisena kuin olet? (Sauvojen Ässä) 


"Tunnustan ja ymmärrän omat ja toisten virheet- ja annan anteeksi."


Minua rakastetaan yksinkertaisesti siksi, että olen mitä olen. 


***
Tulipa taas osuva kortti tähän tunnelmaan. Aamuni alkoi juuri tuolla fiiliksellä, mitä kortissa on. Toivottavasti se tästä vielä suttaantuu ja suttaantuuhan se. Tänään on perjantai - eikä sekään ajatus kupli nyt sisälläni yhtään. Voi vitsit.

Ihanaa kuukautta Sinulle! Päivän tarkentava teemakortti on vielä tulossa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)