keskiviikko 27. helmikuuta 2019

Kesken viikon

HAPPY THOUGHTS


Tunteaksesi olosi iloisemmaksi, ajattele esimerkiksi muistoa, joka saa sinut hymyilemään. Onnellisuus on loppujen lopuksi melko yksinkertaista – se juontaa juurensa iloisista ajatuksista. Kortin mukaan olet viime aikoina ajatellut ennemminkin surullisia, negatiivisia ajatuksia. Nyt sinun olisi aika muuttaa ajattelutapaasi positiivisemmaksi. Vaikka elämässäsi olisi tällä hetkellä surullisia tapahtumia on sinulla valta tulla onnelliseksi ajattelemalla positiivisesti iloisia ajatuksia. 

Onnellisuus on taianomaista energiaa, joka vetää puoleensa miellyttäviä kokemuksia. Kun sinä olet iloinen, nostatat myös ympärilläsi olevien ihmisten mielialaa. Iloisuutesi saa kaikki voimaan paremmin ja auttaa meitä nauttimaan paremmasta maailmasta.

 ***
Miten nämä yksisarviset voivat tietää kaiken?! Eilen illalla oli mukava ilta, kävelin pitkästä aikaa pitkän ja virkistävän lenkin rakkaan ystäväni kanssa ja oli todella mukavaa. Epäonni ja mokaaminen iskivät kotona sitten vasten kasvoja toden teolla.... Olen sekoittanut asioita, unohdellut tärkeitä juttuja ja tästä johtuen menetän suuren summan rahaa ja olen valmistellut kevättä aivan, aivan turhaan. Pettymys oli siis melkoinen, kun minulle valkeni tämä oma onneton olemiseni. Olen muutenkin viimeaikoina sekoittanut asioita ihan liikaa.
Syytän itseäni ja otan tämän todella raskaasti. Yritän korjata mitä korjattavissa on. Joten tämä kortti sopii nyt paremmin kuin hyvin tähän tilanteeseeni! Ajattele muistoja joka saa sinut hymyilemään...Niinpä niin...Nyt ei hymyä kyllä irtoa.

Mainiota ja paljon paljon parempaa päivän jatkoa Sinulle, rakas lukijani!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)