lauantai 5. joulukuuta 2020

Lavvantai

 Huomenta!

Tänään korteista nousee esiin CRYSTALS

crystals 

"Tässä näemme ametistikristallilautan, joka kylpee joessa, valon pisteet, jotka edustavat näiden kristallisten olentojen henkistä voimaa. Ametistiä ja muita kvartsikiteitä on käytetty tuhansien vuosien ajan taikuuteen ja parantamiseen.  Koska sen violetti väri on sama kuin kruunuchaka, sitä on usein kutsuttu hengelliseksi kiveksi.
 

Maankuoren toiseksi yleisin elementti on kvartsikiteet. Niiden luonne on se, että ne auttavat keskittämään elämän voimamme tai henkisen keskuksemme. Kun huomio herpaantuu, voimavirrat - ja kiteet suurentavat tätä voimaa kymmenkertaiseksi. Tarkoituksemme vaikuttaa siihen, mihin huomiomme kiinnittyy. Kun olemme tietoisia aikomuksestamme, se helpottaa tämän henkisen voiman keskittymistä ja tukee tätä aikomuksen aineellista todellisuutta.

On aika tuoda täysi keskittyminen kysymyksiisi. Poista kaikki häiriötekijät ja anna tälle jakamaton huomiosi. Olipa kyseessä projekti, ihmissuhde tai yksinkertaisesti rentouttavaa aikaa luonnossa kävellen, ole täysin läsnä tilanteessa. Tämä tietoisuuden tarkentaminen lisää tietoisuutesi ja antaa sisäisen ohjauksen tietoisuuteesi, joka voidaan sitten kohdentaa tarkoituksenmukaisiin toimiin.

Keskittymällä kristallinkirkkauteen, sinä olet elämänvoimassasi ja itse asiassa olet tullut yhdeksi sen kanssa. Se ei ole hypervaloiva tai jännittynyt tila, vaan yksi rennosta huomiosta. Pidä silmäsi, korvat ja sydän keskittyneenä siihen, johon sinun on kiinnitettävä huomiota, ja ihmeitä voidaan luoda. "

To paraphrase a fictional elder, “Use the Force” and us
***
Ihanaa päivää!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)