maanantai 16. syyskuuta 2024

Ystävyys

 

 Huomenta!

Tänään korteista nousee BEST FRIENDS




Best Friends - Parhaat ystävät

Tämä kortti kertoo, että sinun tulisi viettää aikaa ystäväsi kanssa. Anna tänään aikaa ystävällesi ja jakakaa yhdessä tunteitanne. Aika, jonka vietätte yhdessä, on lahja molemmille.
Joskus voit tuntea olosi yksinäiseksi. Muista, että silloin voit pyytää enkeleitä olemaan kanssasi – pyydä heitä auttamaan sinua ystäviesi kanssa. Enkelit voivat tuoda uusia ihmisiä elämääsi.

***

Ihanaa päivää!

sunnuntai 15. syyskuuta 2024

vaunut

 Huomenta!

Tämän päivän kortti on SOTAVAUNUT



-uusi alku, muutos parempaan, itsetutkiskelu, meditaatio, hengellinen tie-

Kortti viittaa yleensä lähiaikoina tapahtuvaan uuteen alkuun. Se voi viitata matkaan tai jonkin uuden elämänvaiheen alkamiseen esimerkiksi ihmissuhteissa, elinoloissa tai työssä. Mitään ei pitäisi päättää hätäisesti. Kehitys on suotuisaa.

Tuleva muutos aloittaa elämässäsi myönteisen, positiivisen vaiheen. Valmistele itseäsi, laita asiasi kuntoon, tutki kaikkia mahdollisuuksia. Jätät paljon taaksesi. Etsi tai luo itsellesi rakastava, turvallinen ympäristö. Siellä voit suunnitella muutosta tai matkaa. Myös kehosi tarvitsee nyt huomiota ja toimintaa.

Laitan elämäni järjestykseen ja valmistaudun uuteen alkuun.
*** 

 
Ihanaa päivää juuri Sinulle! 

 

 

perjantai 13. syyskuuta 2024

13. päivä ja...

 Huomenta!

Tänään energioissa WINTER SOLSTICE

21 

"Review the past year and ask yourself what the most important lessons you have had to learn are, what you have accomplished, and what dreams and visions you want to manifest in the upcoming year. Whether it has been a relatively smooth ride or a challenging series of events, acknowledge your experience as being the work of Source, no matter what your judgments, fears or joys are.
Honor whatever has happened over the previous several months with gratitude and forgiveness. Then let it go. Allow yourself some solitude so you can spend some quiet, slow time in reflection.

Once you feel complete, reflect on your present life, especially focusing on what you are grateful for. When you are finished, consider what it to come-all the different possibilities and potential that exist before you. Allow your imagination to roam without limitation or ambition, and see what shows up. Notice how you feel in your body with whatever scenario plays out in your mind. These are previews of that which is gestating, and can manifest and grow when cared for properly. Patience and stillness is called for here, for just as the Earth cycles have their own pace, so does this cycle."

JA SITTEN GOOGLE KÄÄNTÄJÄN KÄÄNNÖS:

Talvipäivän seisaus - heijastus

"Tarkastele viimeistä vuotta ja kysy itseltäsi, mitä tärkeimpiä oppitunteja olette oppineet ovat, mitä olette saavuttaneet ja mitä unia ja näkemyksiä haluat näyttää tulevana vuonna. Onko se ollut suhteellisen sileä ratsastus vai haastava tapahtumasarjan, tunnustakaa kokemuksesi lähteeksi, riippumatta siitä, mitä teidän tuomionne, pelkosi tai ilot ovat.Kunnioita mitä on tapahtunut viimeisten kuukausien aikana kiitollisella ja anteeksiannolla. Sitten anna sen mennä. Anna itsellesi yksinäisyys, jotta voit viettää hiljaisen ja hidasajan pohdintaa.Kun olet kokonainen, pohtia nykyistä elämääsi, erityisesti keskittymällä siihen, mitä olet kiitollinen. Kun olet valmis, harkitse, mitä se tulee - kaikki erilaiset mahdollisuudet ja mahdollisuudet, jotka ovat ennen sinua. Anna mielikuvituksesi vaeltaa rajoituksetta tai kunnianhimoa ja katso mitä näkyy. Huomaa, miten tunnet kehossasi minkä tahansa skenaarion. Nämä ovat esikuvia siitä, mikä on raskaus, ja se voi ilmentyä ja kasvaa, kun sitä hoidetaan kunnolla. Kärsivällisyyttä ja hiljaisuutta vaaditaan täällä, samoin kuin maapallon syklit ovat omat tahtonsa, niin myös tämä sykli. "
***
Upeaa päivää!

torstai 12. syyskuuta 2024

Ässäpäivä

 

uudet ihmissuhteet, rakkaus, luovuus, inspiraatio

Kun nostat tämän kortin, sydämesi on pakahtua, sillä koet niin vahvoja positiivisia tunteita. Kortti liitetään ennen kaikkea rakkauteen ja uusiin alkuihin ihmissuhderintamalla. Se voi kertoa tuoreesta ihastuksesta tai mistä tahansa ihmissuhteesta, joka tuottaa sinulle tällä hetkellä suunnatonta iloa. Rakkaudella on monta eri muotoa, joten myös platoniset suhteet ja rakkaus itseä kohtaan kuuluvat tämän kortin teemoihin. Anna tunteidesi virrata vapaasti. Mikäli ihmissuhteesi eivät juuri nyt kukoista, ole kärsivällinen – sen aika koittaa pian.

Tämä kortti kertoo myös hedelmällisyydestä, eikä sen tarvitse tarkoittaa lisääntymistä. Tämä kortti tuo uutta elämää ja parantaa haavat millä tahansa elämäsi osa-alueelta. Pohdi korteille esittämääsi kysymystä saadaksesi tähän tarkennusta.

Rakkauden ohella luovuus on tämän kortin kantava teema. Saatat saada yllättäen idean uuteen luovaan projektiin, tai ehkä näet tämänhetkisen työtehtäväsi aivan uudesta näkökulmasta. Olet haljeta innostuksesta, sillä tiedät ideasi olevan juuri sitä mitä tällä hetkellä tarvitset. Muista, että ässät kuvastavat tarot-pakassa ideoita ja puhdasta potentiaalia – eivät niinkään itse toteutusta. Kun uusi idea ilmestyy kuin tyhjästä, jää sinun vastuullesi tarttua siihen ja ryhtyä toimeen.

Kortti muistuttaa sinua huolehtimaan itsestäsi. Nyt on hyvä hetki hakeutua luontoon, erityisesti veden äärelle. Käy ihastelemassa merta tai pulahda iltauinnille läheiseen järveen. Jos olet niin onnekas että omistat kylpyammeen, myös vaahtokylvyssä rentoutuminen on oivallinen tapa kunnioittaa tämän kortin sanomaa. Modernit noidat voivat puolestaan kokeilla erilaisten puhdistavien rituaalien ja loitsujen suorittaminen vedessä. Myös taiteesta inspiroituminen sopii kortin henkeen. Lue siis kirja, katso elokuva tai käy vaikka taidenäyttelyssä.

***

Luovaa päivää! 

 

keskiviikko 11. syyskuuta 2024

Tiger

 

Olen pysäyttämätön.

Intohimo on voimani.

Olen rohkea. Olen rohkea.

Valtavat voimat tulevat apuuni.

***

Ihanaa päivää!

tiistai 10. syyskuuta 2024

Syntymä

 

 Huomenta!

Tänään korteista nousi SYNTYMÄ


Tämä on lupausten kortti, sillä yksisarviset odottavat päästäkseen auttamaan sinua uusien asioiden aloittamisessa. Odota hyvää ja pysy avoimena näiden ihmeellisten olentojen lahjoille.

Voimalause: Odotan uusien ja ihmeellisten asioiden tuloa elämääni.

***

Ihanaa päivää!

maanantai 9. syyskuuta 2024

Voimaa

 

Huomenta!

Tänään korteista nousi VOIMA!



- rauhallista lujuutta paineen alla
- päättäväisyyttä ja kärsivällisyyttä
- vakaata rohkeutta
- sisäinen vakaumus tarkoituksesta
- hiljainen mieli on vahvempi kuin väkivaltainen toiminta

***

Upeaa päivää!

sunnuntai 8. syyskuuta 2024

Anna anteeksi.

 Huomenta!

Tänään korteista nousi FORGIVE



"On aika luopua vihasta tai syyllisyydestä. Syyllisyys vie voimiasi ja antaa sitä toiselle henkilölle. Sinulla on paljon voimaa, ja yksi tapa tuntea voima on luopua vihasta. Sinun ei tarvitse antaa sinua satuttaneen ihmisen teoille anteeksi, vaan sinun tulee luopua näkemästä tämä henkilö vihollisena, koska tämä viha on myrkkyä sinulle ja sinun vartalollesi. Jos taas olet vihainen itsellesi voit oppia menneistä ja kasvaa vahvemmaksi antamalla itsellesi anteeksi. Voit yrittää ymmärtää omia tekojasi kysymällä miksi toimit niin kuin toimit. Sinulla luultavasti oli hyvä syy toimia valitsemallasi tavalla, vaikka jälkeenpäin ei siltä tuntuisikaan.
    Iloiset ajatukset tekevät elämästäsi onnellista, kun taas viha tuo entistä enemmän vihaa elämääsi.  Luopumalla vihasta ja syyllisyydestä saat enemmän voimaa ja energiaa, jolloin tulet myös onnellisemmaksi."
***
Upeaa päivää Sinulle!

lauantai 7. syyskuuta 2024

Toimintaa!

 Huomenta!

Tänään....

LANTTIEN 3. TOIMINTA

  

"Työ, raadanta, vähittäinen prosessi, velvollisuus itseä kohtaan; itseluottamus."

  Tämä kortti viittaa koko energiasi hyödyntämiseen aina, kun velvollisuutesi on toimia. Olet halukas ottamaan hoitaaksesi vaikeitakin tehtäviä - velvollisuuden tunne tulee sisältäsi. Tähän tarvitaan koko olemustasi. Koko energiasi täydellinen sitoutuminen on nyt tarpeen. Kolme pyörää symboloivat ruumista, mieltä ja henkeä. Mitään näistä kolmesta ei voi jättää ulkopuolelle. Näkyviä tuloksia syntyy vain siten, että niitä käytetään yhdessä ja tasapainoisella tavalla - tätä symboloi kortissa oleva kristallipyrämidi. Yhteinen päämäärä yhdistää eritasoiset energiat.

Jokin tilanne vaatii sinulta valmiutta tehdä lujasti töitä. Sitoudu siihen täydellisesti, se on sen arvoista!

Millä elämäsi alueilla pidättelet vielä itseäsi? Millä alueilla voisit antaa itsestäsi enemmän?

Olen nyt valmis antamaan kaiken ja ottamaan vastaan kaiken.

***

Mukavaa päivää!

perjantai 6. syyskuuta 2024

Rakastavaiset

 

ihmissuhteet, rakkaus, vetovoima, valinnat

Kortti edustaa valintoja, ihmissuhteita, rakkautta ja vetovoimaa. On aika päättää mihin itse uskomme ja sisäistää ketä aidosti sisimmässämme olemme.

Kortti voi olla merkki niin romanttisesta rakkaudesta kuin tärkeästä platonisesta suhteestakin. Kaikenlaiset merkittävät kumppanuudet aina ystävyydestä työsuhteisiin lasketaan – älä sekoita tätä korttia ainoastaan seksuaalisiin suhteisiin. Oli suhde mitä laatua hyvänsä, se on mitä todennäköisemmin sinulle erityisen merkityksellinen. Voidaan puhua jopa sielunkumppanuudesta.

Kortin kantavia teemoja ovat asioiden kaksijakoisuus ja kahden vastakkaisen voiman yhdistäminen. Eipä ihme, että astrologiassa tämä kortti liitetään Kaksosiin. Rakastavaiset edustavat omina hahmoinaan asioiden eri puolia, kuten feminiinistä ja maskuliinista energiaa sekä emotionaalista ja rationaalista ajattelua. Kun yhdistämme kaksi vastakkaista voimaa, olemme vahvempia. Vastakohdat todella täydentävät toisiaan! Tähän ei kuitenkaan tarvita toista ihmistä, sillä kortti kuvastaa myös oman sisäisen tasapainon löytämistä.

Romanttisesta nimestään huolimatta kortti pitää sisällään muutakin kuin ihmissuhteita. Kortin ydin on valintojen tekemisessä. Kun nostat tämän kortin, saatat olla tilanteessa, jossa sinun tulee tehdä jokin tärkeä päätös. Todellinen valinta piilee itse päätöksenteossa: seuraatko sydäntäsi vai kuunteletko järkesi ääntä? Joudut toden teolla pohtimaan kaikkea oppimaasi ja tekemään omat moraaliset valintasi. On aika päättää millainen ihminen haluat olla.

***

Upeaa päivää! 

 

torstai 5. syyskuuta 2024

Musta karhu

 

Hellävarainen ja viisas suojelija.

Anna minulle luottamuksesi ja voimasi.

Auta minua suojelemaan niitä, joita rakastan.

Herätä intuitioni ja ohjaa minua.

keskiviikko 4. syyskuuta 2024

Harmaa karhu

 

Olet tuhoutumaton.

Kunnioitan intuitiotani ja menen sinne minne se johtaa.

Rakkaus ja lempeys ovat todellinen vahvuuteni.

En koskaan anna periksi.

Onnistun!

tiistai 3. syyskuuta 2024

   Huomenta!



ONE STEP AT A TIME

"Monet pienet askeleet saavat unelmat toteutumaan. Sinulla on iso unelma, mutta et oikein tiedä, miten saisit sen toteutumaan. Unelmastasi voi tulla totta, jos otat pieniä askelia kerrallaan. Älä mieti koko unelman toteuttamista, vaan lähesty sitä askel askeleelta. Pystyt saavuttamaan hämmästyttävän paljon, jos etenet hitaasti ja varmasti. Kaikki isot työt ja projektit voivat toteutua, jos jaat sen pieniin osiin ja aloitat pala kerrallaan."

***
Mukavaa päivää!

maanantai 2. syyskuuta 2024

Ässäpäivä

 


uudet ideat ja visiot, selkeys, totuus

 

Kortti kuvastaa uusia ideoita, selkeyttä ja totuutta. Käsillä on totuuden hetki, jolloin yllättävän oivalluksen myötä kaikki on taas hetken erityisen selkeää.

Ace of Swords on kuin Excalibur, taianomainen miekka jolla on maagisia ominaisuuksia. Se kuvastaa älykkään mielen rajatonta potentiaalia – ilman pelkoa. Nyt jos koskaan kannattaa tarttua toimeen ja tehdä konkreettisia muutoksia elämässä.

Tämä kortti kuvastaa totuutta, joka tuntuu luissa ja ytimissä. Vaikka muut eivät vielä näkisi sitä, et voi kieltää sen olemassaoloa. Se on jotain hyvin konkreettista, jotain mikä hätkähdyttää sinut syvältä ajatuksistasi takaisin tähän hetkeen. Kyseessä voi olla uusi idea, ajatus, tavoite tai suunnitelma. Vaikka se tuntuisi päällisin puolin melko mitättömältä oivallukselta, se voi pidemmällä tähtäimellä antaa elämällesi uuden suunnan. Sinun tehtäväksesi jää poistaa tieltäsi kaikki esteet, jotka ovat tulevaisuutesi ja syvimmän totuutesi tiellä.

Se, mitä tällä uudella ajatuksella teet, on tietenkin kiinni sinusta itsestäsi. Mikä on tämän kaiken tarkoitus? Kortti kertoo älykkyydestä, mutta se ei automaattisesti tarkoita viisautta. Kuuntele sydäntäsi. Olet tärkeä ja sinulla on enemmän valtaa kuin uskotkaan. Kuinka voisit artikuloida visiosi ja toimia yhteisön hyväksi?

Kortti on ainoa läpeensä positiivinen kortti miekkojen maasta. Se ei ole perinpohjaisen taustatutkimuksen ja pitkän pohdinnan tulos, vaan salamannopeaa reagointia otollisessa tilanteessa. Lopeta siis odottelu ja tartu toimeen.

***

Upeaa päivää! 

 

sunnuntai 1. syyskuuta 2024

Syyskuun teemakortti

 Huomenta!

Tänään korteista nousi syyskuun teemaksi:

 LANTTIEN ÄSSÄ

  

Tämä kortti kertoo uhasta perheeni hyvinvoinnille.

"Sisäinen ja ulkoinen rikkaus, suuri menestys, sielun ja ruumiin, hengen ja materian, taivaan ja maan yhdistäminen, eheys"

Lanttien Ässä heijastaa valmiuttasi elää ulkonaisesti ja sisäisesti rikasta elämää. Kaikki tarvittava on jo ulottuvillasi. Antaudu elämän runsaudelle ja opi käyttämään siipiäsi. 

"Muutos tuo onnea ja rikastuttaa elämää. Uusi tuo elämääsi enemmän pysyvyyttä ja turvallisuutta. Elämäsi on jatkuvan muutoksen alaista. Se antaa sinulle mahdollisuuden kasvaa. Muutos laajentaa sinua ja loppujen lopuksi rikastuttaa sinua. Antaudu muutokselle luottavaisin mielin!"

Tasapaino, täyttymys ja hyvinvointi odottavat sinua! Ne kutsuvat sinua juhlimaan elämää ja nauttimaan siitä sen kaikilla tasoilla.

Yltäkylläisyys on luonnollinen olotilani. Se sallii minun ilmaista henkisyyttäni ja luovia mahdollisuuksiani tässä maailmassa.

 
*** 

Mukavaa syyskuuta!