torstai 12. syyskuuta 2024

Ässäpäivä

 

uudet ihmissuhteet, rakkaus, luovuus, inspiraatio

Kun nostat tämän kortin, sydämesi on pakahtua, sillä koet niin vahvoja positiivisia tunteita. Kortti liitetään ennen kaikkea rakkauteen ja uusiin alkuihin ihmissuhderintamalla. Se voi kertoa tuoreesta ihastuksesta tai mistä tahansa ihmissuhteesta, joka tuottaa sinulle tällä hetkellä suunnatonta iloa. Rakkaudella on monta eri muotoa, joten myös platoniset suhteet ja rakkaus itseä kohtaan kuuluvat tämän kortin teemoihin. Anna tunteidesi virrata vapaasti. Mikäli ihmissuhteesi eivät juuri nyt kukoista, ole kärsivällinen – sen aika koittaa pian.

Tämä kortti kertoo myös hedelmällisyydestä, eikä sen tarvitse tarkoittaa lisääntymistä. Tämä kortti tuo uutta elämää ja parantaa haavat millä tahansa elämäsi osa-alueelta. Pohdi korteille esittämääsi kysymystä saadaksesi tähän tarkennusta.

Rakkauden ohella luovuus on tämän kortin kantava teema. Saatat saada yllättäen idean uuteen luovaan projektiin, tai ehkä näet tämänhetkisen työtehtäväsi aivan uudesta näkökulmasta. Olet haljeta innostuksesta, sillä tiedät ideasi olevan juuri sitä mitä tällä hetkellä tarvitset. Muista, että ässät kuvastavat tarot-pakassa ideoita ja puhdasta potentiaalia – eivät niinkään itse toteutusta. Kun uusi idea ilmestyy kuin tyhjästä, jää sinun vastuullesi tarttua siihen ja ryhtyä toimeen.

Kortti muistuttaa sinua huolehtimaan itsestäsi. Nyt on hyvä hetki hakeutua luontoon, erityisesti veden äärelle. Käy ihastelemassa merta tai pulahda iltauinnille läheiseen järveen. Jos olet niin onnekas että omistat kylpyammeen, myös vaahtokylvyssä rentoutuminen on oivallinen tapa kunnioittaa tämän kortin sanomaa. Modernit noidat voivat puolestaan kokeilla erilaisten puhdistavien rituaalien ja loitsujen suorittaminen vedessä. Myös taiteesta inspiroituminen sopii kortin henkeen. Lue siis kirja, katso elokuva tai käy vaikka taidenäyttelyssä.

***

Luovaa päivää! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)