perjantai 6. syyskuuta 2024

Rakastavaiset

 

ihmissuhteet, rakkaus, vetovoima, valinnat

Kortti edustaa valintoja, ihmissuhteita, rakkautta ja vetovoimaa. On aika päättää mihin itse uskomme ja sisäistää ketä aidosti sisimmässämme olemme.

Kortti voi olla merkki niin romanttisesta rakkaudesta kuin tärkeästä platonisesta suhteestakin. Kaikenlaiset merkittävät kumppanuudet aina ystävyydestä työsuhteisiin lasketaan – älä sekoita tätä korttia ainoastaan seksuaalisiin suhteisiin. Oli suhde mitä laatua hyvänsä, se on mitä todennäköisemmin sinulle erityisen merkityksellinen. Voidaan puhua jopa sielunkumppanuudesta.

Kortin kantavia teemoja ovat asioiden kaksijakoisuus ja kahden vastakkaisen voiman yhdistäminen. Eipä ihme, että astrologiassa tämä kortti liitetään Kaksosiin. Rakastavaiset edustavat omina hahmoinaan asioiden eri puolia, kuten feminiinistä ja maskuliinista energiaa sekä emotionaalista ja rationaalista ajattelua. Kun yhdistämme kaksi vastakkaista voimaa, olemme vahvempia. Vastakohdat todella täydentävät toisiaan! Tähän ei kuitenkaan tarvita toista ihmistä, sillä kortti kuvastaa myös oman sisäisen tasapainon löytämistä.

Romanttisesta nimestään huolimatta kortti pitää sisällään muutakin kuin ihmissuhteita. Kortin ydin on valintojen tekemisessä. Kun nostat tämän kortin, saatat olla tilanteessa, jossa sinun tulee tehdä jokin tärkeä päätös. Todellinen valinta piilee itse päätöksenteossa: seuraatko sydäntäsi vai kuunteletko järkesi ääntä? Joudut toden teolla pohtimaan kaikkea oppimaasi ja tekemään omat moraaliset valintasi. On aika päättää millainen ihminen haluat olla.

***

Upeaa päivää! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)