maanantai 2. syyskuuta 2024

Ässäpäivä

 


uudet ideat ja visiot, selkeys, totuus

 

Kortti kuvastaa uusia ideoita, selkeyttä ja totuutta. Käsillä on totuuden hetki, jolloin yllättävän oivalluksen myötä kaikki on taas hetken erityisen selkeää.

Ace of Swords on kuin Excalibur, taianomainen miekka jolla on maagisia ominaisuuksia. Se kuvastaa älykkään mielen rajatonta potentiaalia – ilman pelkoa. Nyt jos koskaan kannattaa tarttua toimeen ja tehdä konkreettisia muutoksia elämässä.

Tämä kortti kuvastaa totuutta, joka tuntuu luissa ja ytimissä. Vaikka muut eivät vielä näkisi sitä, et voi kieltää sen olemassaoloa. Se on jotain hyvin konkreettista, jotain mikä hätkähdyttää sinut syvältä ajatuksistasi takaisin tähän hetkeen. Kyseessä voi olla uusi idea, ajatus, tavoite tai suunnitelma. Vaikka se tuntuisi päällisin puolin melko mitättömältä oivallukselta, se voi pidemmällä tähtäimellä antaa elämällesi uuden suunnan. Sinun tehtäväksesi jää poistaa tieltäsi kaikki esteet, jotka ovat tulevaisuutesi ja syvimmän totuutesi tiellä.

Se, mitä tällä uudella ajatuksella teet, on tietenkin kiinni sinusta itsestäsi. Mikä on tämän kaiken tarkoitus? Kortti kertoo älykkyydestä, mutta se ei automaattisesti tarkoita viisautta. Kuuntele sydäntäsi. Olet tärkeä ja sinulla on enemmän valtaa kuin uskotkaan. Kuinka voisit artikuloida visiosi ja toimia yhteisön hyväksi?

Kortti on ainoa läpeensä positiivinen kortti miekkojen maasta. Se ei ole perinpohjaisen taustatutkimuksen ja pitkän pohdinnan tulos, vaan salamannopeaa reagointia otollisessa tilanteessa. Lopeta siis odottelu ja tartu toimeen.

***

Upeaa päivää! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)