lauantai 28. syyskuuta 2024

6

 

nostalgia, lapsuus, huolettomuus, viattomuus, elämän pienet ilot

Kortti kuvastaa nostalgiaa, lapsuutta ja elämän pieniä iloja. On aika muistella menneitä, palata kultaisiin nuoruusmuistoihin ja kuunnella sisäisen lapsen ääntä.

Kun nostat tämän kortin, onnelliset muistot menneisyydestäsi nousevat pintaan tavalla tai toisella. Saatat esimerkiksi käydä vierailulla lapsuudenkodissasi tai tavata vanhan ystävän, minkä myötä ajaudut muistelemaan nuoruusvuosiasi. Kaipaat tuttujen asioiden pariin, paikkoihin joissa koet olosi turvalliseksi ja rakastetuksi. Tästä syystä vanha suola voi janottaa myös rakkausrintamalla, ja joissain tapauksissa yhteenpaluu vanhan kumppanin kanssa voi olla jopa mahdollista.

Kortti liitetään myös lapsuuden viattomuuteen ja luomisen riemuun. Milloin viimeksi olet kuunnellut sisäisen lapsesi ääntä ja tehnyt asioita vain tekemisen ilosta? Koemme herkästi syyllisyyttä siitä, ettemme ole tarpeeksi tehokkaita ja aikaansaavia. Tämä voi kuitenkin tehdä hallaa luovuudelle ja henkiselle hyvinvoinnille. Kortti muistuttaa, että sinun kannattaa nauttia enemmän elämän pienistä iloista. Spontaani ja iloa tuottava tekeminen jopa ruokkii luovuutta ja intuitiota! Puhalla siis saippuakuplia, väritä värityskirjaa, pelaa videopelejä tai tee mitä tahansa, minkä tekemisestä ei koidu konkreettista hyötyä kenellekään.

Toisinaan tällä kortilla voidaan viitata yleisesti lapsiin, perheeseen tai muihin läheisiin ihmissuhteisiin. Huolehdi perheestäsi ja pidä yhteyttä sisaruksiisi ja ystäviisi. Jos kysyit korteilta töihin liittyvän kysymyksen, kortti voi viitata uraan lasten tai nuorten parissa.

***

Mainiota päivää! 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)