keskiviikko 16. lokakuuta 2013

Keskellä viikkoa, odotuksen arvoinen

Huomenta!

Keskellä viikkoa nostin Maljojen Kolme;
Bohemian korteista....

Kuvassa kolme kissaa nostavat maljan ja katsovat jonnekin kauas tulevaisuuteen. Kaksi tyttöä ja poika. On juhlan aika. Taustalla näkyy patsas ja taivasta.
Tässä tunnetilassa ajatus on sumeaa. Kun ahdistus valtaa mielen, se vie lähes kokonaan. Tämän kortin on pakko tuoda lohtua. Loppu hyvin, kaikki hyvin. Tänäänkin on haasteita ilmassa. Niistä on selvittävä!
Jokainen päivä on voitto.


"Celebration, mutual support, the joy of being part of a harmonius community, teamwork and collaboration, working for the common good."

Tämä korttii viittaa joko parisuhteeseen tai työhön tai molempiin. Molemmissa tapauksissa on kyse nyt tiimityöstä. Työstä yhteiseksi hyväksi. Kaksi "kriisiä" rinnakkain on haastava tilanne. Kutsun vielä Yksisarvisen apuun!

WORTH WAITING FOR



Worth Waiting For – Odotuksen arvoinen


"Tiedät mitä haluat ja oletkin jo odottanut sitä. Nyt odotuksesi palkitaan ja saat pian sen, mitä sydämesi on kauan kaivannut. Koska kaikki tapahtuu täydelliseen aikaan on sinun pitänyt odottaa. Sinulla on ollut opittavaa ja muidenkin ihmisten pitää olla valmiina. Nyt kaikki on kohdallaan ja rukouksiisi voidaan vastata. Tästä eteenpäin keskity siihen, mitä haluat, äläkä pelkää lainkaan. Sinun pitää jaksaa vielä uskoa."

Taas osui kyllä naulan kantaan. Epätoivon hetkellä on pakko jaksaa vielä uskoa. Niin se vain on.  

Ja vielä Diana Cooperin Yksisarviskortit kertoivat:

6. ARVOKKUUS

Yksisarviset tarjoavat arvokkuutta niille, joilla on ajatuksia auttaa muita. Kerro niille unelmistasi, niin ne valavat sinuun rohkeutta, tyyneyttä ja johtajuutta, jotta muut ottaisivat sinusta esimerkkiä.

Voimalause: Olen tyyni, vahva ja arvokas, sillä yksisarvinen on kanssani.

1 kommentti:

  1. Yksisarviset lohduttavat sinua oikein joukolla. Antavat voimaa ja kärsivällisyyttä odottaa. Myös ensimmäisessä kortissa selvästi odotetaan ja katsotaan tulevaisuuteen. Odottaminen on aina vaikeaa, mutta näiden lohdutusten voimalla sinä selviät siitä. Usko ja luota tulevaisuuteen.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)