tiistai 1. lokakuuta 2013

Lokakuun ensimmäinen, Usko itseesi!

Huomenta!

Lokakuun ensimmäinen päivä. Tervetuloa syksy. Yhä pidemmälle mennään :-)

Teemakortiksi nousi MIEKKOJEN 3



Kuvassa harmaa kissa pitää kultaista enkeliä sylissään. Enkelillä on sydän sylissään ja siihen on pistetty kolme miekkaa. Auts! Sydän on ehkäpä särkynyt ja kovia on koettu, mutta enkelin on hyvä olla siinä turvallisesti sylissä. Ei haittaa, vaikka vähän sattuukin.

"A terrible emotional pain
Feeling stabbed in the heart
Grief over someone or something that you love
A betrayal that shocks you to the core"
Halusin vielä nostaa yhden positiivisen Magical Unicorns- kortin tälle päivälle. Olen tätä pakkaa käyttänyt paljonkin tässä blogissa, mutta nyt se on ollut vähän vähemmällä viime kuukaudet.
Sain viestiksi: 
BELIEVE IN YOURSELF






Believe in Yourself! – Usko itseesi!

"Näe itsesi menestyvän ja tulet menestymään! Tämä kortti kehottaa sinua ajattelemaan positiivisia ajatuksia itsestäsi. Jos sinulla on jotain, jota tarvitset tai haluat, niin luo mielikuva itsestäsi onnistumasta.  Mitä enemmän uskot itseesi, sitä paremmin asiat onnistuvat.
                Jos uskot menestykseesi, tulet saamaan hyviä tuloksia. Jos taas murehdit epäonnistumista, et tule nauttimaan kokemuksistasi.  Tärkeintä on uskoa siihen, että pystyt! Joka kerta kun teet jotain uutta, sinä opit ja kasvat. Ja tulet kiittämään itseäsi siitä, että opit voivasi tehdä kaiken, mihin uskot pystyväsi."

4 kommenttia:

  1. Ihana yksisarvinen. Onko noissa ykisarviskorteissa elementaaleja? vesi, maa tuli ja ilma? olen nähnyt nuo samat kortit myytävänä ja mietin ostaisinko. Tällä hetkellä maalaan maljojen prinsessaa. Kuva tulee pian blogiini kunhan valmistuu. Ihanaa syksyä. -Niina

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Maltan tuskin odottaa Maljojen Prinsessaa :-) Millaiseksi hänet näet? :-) Yksisarviskorteissa esiintyy mm. keijuja, muita eläimiä ja lapsia. Niissä on mielestäni tosi kaunis kuvitus; ja niissä on paljon luontoenergiaa. Tässä blogissa kaikki katsomani Yksisarviskortit löytyy "Magical Unicorns-" linkin takaa.
      Vesi, maa tuli ja ilma? Hmm...ilma ja maa löytyy ainakin...Vettäkin on jossain mutta näin äkkiseltään en tulta löydä....

      Poista
  2. Yksisarvisella on hieno viesti. Sitä kannattaa opetella noudattamaan. Ei aina niin helppoa, mutta kyllä se onnistuu.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)