torstai 17. lokakuuta 2013

Torstain toivotut!

Huomenta!

Tänään on jo torstai ja voiton puolella ollaan.

Bohemian korteista nostin teemakortin.

RAKASTAVAISET

Voiko kauniimpaa korttia enää tulla? Kortissa kissapariskunta seisoo käsi kynkässä ja Amorin enkeli tähtää heihin nuolella. Taustalla on kaunis kangas. Muutenkin tunnelma on juhlallinen ja kaunis. Rakkaus parantaa kaiken? Kysyn vaan...

"Sheer passion
faithfulness and commitment Love and desire, or a powerfully emotional relationship
a choice between passion and reason Sexuality as part of physical bonding
romance"

Tämän jälkeen huomasin, että eilinen korttini oli vielä skannerissa.

Otin vielä kaksi korttia selventääkseni tilannetta. Pakassa pitää olla aina kaikki kortit kun katsoo...

Seuraavaksi sain

AURINKO

Tämähän on eräs suosikkikorteistani, joka valaisee päivän ja koko pöydän. Samanrotuinen kissa ratsastaa keinuhevosella ja kuvassa saa lapsekkaan, vauhdikkaan ja aurinkoisen tunnelman.




"- Clarity and mental openness
- insight and enlightenment
- magnificence and richness
- stepping out with confidence
- sheer vitality"


Kolmas kortti näyttää tietä edelleen.

LANTTIEN KAKSI

Tässä poikakissa ikäänkuin arpoo kahta lanttia kädessään. Nostaa vuoroin toista, vuoroin toista. Kaksi vahvistaa parisuhdetta! Taustalla on hoidettu, geometrinen puisto. Suihkulähteessä on pieni koristeellinen purjelaiva.

"Juggling many things at once - having to keep on your toes, but actually enjoying this - using your instincts, rather than your logic- throwing everything up in the air- just for the fun of it."

2 kommenttia:

  1. Korttien tunnelmasta ei ole epäselvyyttä.
    Katselin kauan tuota Aurinko-korttia. Ihan siis korttina. Minusta heppa menee niin kovaa vauhtia, että kissaa vähän pelottaa.

    Mitä sanot siitä, kun huomasin että kädessäni kaikki kortit olivat ylösalaisin. Liulian korteissa on käänteinen merkitys, jos jokin pakan korteista on vahingossa kääntynyt. Mutta kaikki kortit? Käänsin ne kyllä, mutta olisiko niin saanut tehdä.

    VastaaPoista
  2. Käänteinen merkitys on olemassa. Suositellaan, että sitä ei aloittelijan kannata käyttää...niinpä en ole sitä vielä opetellut. En vieläkään. Olen myös miettinyt täällä tarottien läpikäymistä jotenkin suunnitelmallisesti. Ehkäpä maita, numeroita tms. Numerot ainakin minulle ovat vielä vaikea hahmottaa, en ole niitä juurikaan opetellut. Saas nähdä mitä tästä vielä tulee, nyt taas innostus on kova.

    VastaaPoista

Kiitos kun kommentoit <3 Se ilahduttaa aina :-)